Saruhanlı Beşiktaş ile Karşılaşacak - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı Beşiktaş ile Karşılaşacak

Saruhanlı Beşiktaş ile Karşılaşacak

Manisa Büyükşehir Belediyespor tarafından 2004-2005 doğumlu sporculara yönelik 25-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası 4. Tevfik Lav futbol turnuvasına katılan Saruhanlı Belediyespor ilk maçını Beşiktaş ile oynayacak.

14.08.2015 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye spor tarafından 2004-2005 doğumlu sporculara yönelik 25-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası 4. Tevfik Lav futbol turnuvasına katılan Saruhanlı Belediyespor ilk maçını Beşiktaş ile oynayacak.

2004 doğumlu çocuklara yönelik düzenlenen ve dört gurupta 16 takımın yer aldığı turnuvada Saruhanlı Belediyespor, Beşiktaş, Altay ve Manisaspor ile birlikte B grubunda mücadele edecek. 25 Ağustos günü A grubunda yer alan Bursaspor ile Seferihisar takımlarının oynayacağı maç ile başlayacak turnuva 27 Ağustos'ta oynanacak final maçı ile sona erecek. Bu kapsamda ilk maçını Beşiktaş ile oynayacak olan Saruhanlı, ikinci maçını Altay, üçüncü maçını ise Manisaspor ile oynayacak.

2005 doğumlu çocukların katıldığı turnuvada ise yine 4 grupta 16 takım mücadele edecek. Saruhanlı Belediyespor'un da yer aldığı C gurubunda Başkentspor, Altay ve Altınordu takımları bulunuyor. Bu kategoride ilk maçını Altay ile oynayacak olan Saruhanlı, ikincide Altınordu, üçüncüde ise Başkentspor ile karşılaşacak.

Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Saruhanlı Belediyespor çocuklarımız ve gençlerimize yönelik çalışmaları ile tüm spor camiasının taktirini kazanmış bir birimdir. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyi sportif eğitim vermek ve sportif arenada Saruhanlı'nın ismini duyurmak. Bunun için çok çalışıyoruz. Bu tip turnuvalar büyük camialar ile yakın ilişki içerisine girilmesi ve sporcularımızın bu arenada boy göstermesi bakımından çok önemlidir." ifadelerini kullandı.

Çamlıyer, kendilerine destek olan Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Kulüp Başkanı Recep Çımat ve yönetimine de teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı Beşiktaş ile Karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement