Saruhanlı'da Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı'da Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı

Saruhanlı\'da Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı

Saruhanlı’da Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının öncülüğünde, çiftçilerin desteği ve katılımıyla merkez çarşı camiinde yağmur duası düzenlendi.

01.11.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı'da Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının öncülüğünde, çiftçilerin desteği ve katılımıyla merkez çarşı camiinde yağmur duası düzenlendi.

Programa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Hasan Nalçakan, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Öğle namazının ardından, merkez cami bahçesinde saf tutan vatandaşlar, Müftülük vaizi Erkan Şenoğlu tarafından yaptırılan yağmur duasında yağmur yağması için el açıp Allah'a dua etti.

Başkan Yaralı, programın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada yörede uzun süredir yağmur yağmadığını bu nedenle mahsullerin suya ihtiyaç duyduğunu dile getirerek şöyle dedi:

"Kurak bir yıl geçiriyoruz. Ekonomisi tarıma dayalı bir ilçe olduğumuz için bu durum bizleri olumsuz yönde etkiliyor. Bu anlamda yağmur yağması için yağmur duası düzenledik. İlçe merkezi ve mahallelerimizden gelen çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla duamızı gerçekleştirdik. Rabbimizden yağmur bekliyoruz."

'Rahmet' olarak nitelendirilen suyun canlılar için çok önemli olduğunu, insanlığın devamı için suya ihtiyaç duyulduğunu da sözlerine ekleyen Yaralı, dualarının kabul olmasını diledi.

Saruhanlı'da iki gün önce Çınaroba Mahallesinde de yağmur duası düzenlenmişti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı'da Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement