Saruhanlı'da İtfaiye Artık Daha Güçlü - Son Dakika
Güncel

Saruhanlı'da İtfaiye Artık Daha Güçlü

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı'da fiziki yetersizlik yaşanan itfaiye amirliğini yenileyerek, ilçe sakinlerinin hizmetine sundu.

27.09.2016 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı İtfaiye Amirliği, yeni hizmet binasında görevine başladı. Modern araçlar ve yenilenen itfaiye amirliği ile ilçede hizmet veren Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, herhangi bir ihtiyaç durumunda pratik ve hızlı bir şekilde yangın ve diğer afetlere anında müdahale edebiliyor.

Yeni hizmet binasıyla, yangın ve diğer afetlere pratik ve hızlı bir şekilde ulaşarak olası can ve mal kaybını asgari düzeye indireceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, "Vatandaşlarımıza daha verimli hizmet verebilmek adına fiziki yetersizlik gelen noktalarda hizmet binalarımızı yeniliyoruz. Bu anlamda Saruhanlı ilçemizde de itfaiye amirliğimizi yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" dedi.

İtfaiye Personeli Göreve Hazır

Vatandaşların can ve mal güvenliğinde önemli bir görev üstlenen itfaiye teşkilatını Manisa'da gün geçtikçe güçlendirdiklerini de belirten Gül, "Olası ihtiyaç halinde Saruhanlı ilçemizde de modern araçlarımız ve donanımlı itfaiye personelimiz ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saruhanlı'da İtfaiye Artık Daha Güçlü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement