Saruhanlı'da Okul Binaları Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı'da Okul Binaları Yenileniyor

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin, ilçede 2013 yılında yatırım programında yer alan 8 okul binasından 3'ünün tamamlandığını bildirdi.

22.10.2013 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin, ilçede 2013 yılında yatırım programında yer alan 8 okul binasından 3'ünün tamamlandığını bildirdi.

Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 2013 yılı yapım programında toplam 67 dersliği kapsayan 8 okul bulunduğunu kaydetti.

Programda yer alan 2'şer derslikli Tirkeş ve Çullugörece köyü ilkokulları ile 8 derslikli İshakçelebi Beldesi Şehit Hüseyin Koşar İlkokulu binalarının yapımının tamamlandığını anlatan Tekin, bu 3 okulun toplam 706 bin liraya mal olduğunu söyledi.

Tekin, şöyle konuştu:

"İlçemizde yapılacak olan 16 derslikli Cumhuriyet İlkokulu'nun ihalesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde yer teslimi yapılacak. 6'şar derslikli Gümülceli ile Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya okul binalarının da ihalesi yapılacak. 9 derslikli Taşdibi Köyü İlkokulu ile 18 derslikli Halitpaşa beldesi okul binalarının ise inşaatı devam ediyor. Bu binaların hepsinin tamamlanmasıyla ilçemizde toplam 67 derslikli 8 okul yapılmış olacak."

İlçede 2013 yılı onarım programında yer alan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, Koldere Şehit Mehmet Burhan İlköğretim Okulu ve Yedi Eylül İlkokulu binalarında onarım çalışmalarının yapıldığını belirten Tekin, onarımlar için toplam 1 milyon 22 bin lira harcandığını söyledi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saruhanlı'da Okul Binaları Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement