Saruhanlı'da Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı'da Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

Saruhanlı\'da Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

Saruhanlı İlçe Belediyesi’nde uygulanmak üzere Yerel Kamu İşverenler Sendikası (Yerel-Sen) ile Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri (Hizmet-İş) sendikaları arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başlandı.

21.01.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı İlçe Belediyesi'nde uygulanmak üzere Yerel Kamu İşverenler Sendikası (Yerel-Sen) ile Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri (Hizmet-İş) sendikaları arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başlandı.

Yerel Sen Genel Sekreter Yardımcısı Cavit Tokpınar ve Yerel-Sen Uzmanı Yahya Bilgin, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'nın makamında Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Nadir Ürkmez ve Sendika İşyeri Temsilcisi Hasan Kozlu ile bir araya geldi.

Görüşmelerin ardından açıklama yapan Tokpınar, taslaktaki 70 maddenin 40'ı üzerinde mutabakat sağlandığını, görüşmelere 12 Şubat günü devam edileceğini söyledi. Başkan Yaralı ise işçileri mağdur etmeyecek bir çalışma içinde bulunduklarını belirterek, "Bizler bugüne kadar nasıl ki işçilerimizi kolladıysak bundan sonra da aynı hassasiyetimizi sürdüreceğiz" dedi.

Toplantıda İşveren Sendikası adına görüşmelerde yer alan katılımcıların yanında Belediye Hesap İşleri Müdürü Vedat Yaralı ile Yazı İşleri Müdürü İsmet Koça da hazır bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı'da Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement