Saruhanlı'daki Spor Tesisleri Göz Kamaştırıyor - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı'daki Spor Tesisleri Göz Kamaştırıyor

Saruhanlı\'daki Spor Tesisleri Göz Kamaştırıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman, Saruhanlı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal ve Sportif Aktivite Merkezine hayran kaldı.

09.10.2014 10:25  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman, Saruhanlı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal ve Sportif Aktivite Merkezi'ne hayran kaldı.

Manisa'da kısa süre önce göreve başlayan Duman, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'yı makamında ziyaret etti. Belediye'de yapılan görüşmenin ardından Sosyal ve Sportif Aktivite Merkezi'ne geçen Yaralı ve Duman burada incelemelerde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Duman, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada Manisa genelinde böylesine birbirine entegre olmuş başka bir tesis bulunmadığını belirterek şunları kaydetti;

"Saruhanlı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Aktivite Merkezi'nde kapalı spor salonu, futbol, basketbol, voleybol ve tenis sahaları, yürüyüş yolları, yüzme havuzları, jimnastik aletleri, çocuk oyun parkları, kafeterya ve düğün salonu gibi her türlü aktivitenin yapılabileceği tesis mevcut. Tesislerin sadece Saruhanlı'ya değil, genel anlamda Manisa'ya da hizmet verebilecek bir kapasiteye sahip olduğunu görüyoruz. Böylesi güzel, insan merkezli projeye imza atan Başkanımızı tebrik ediyoruz."

Başkan Yaralı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saruhanlı'nın temel ihtiyaçlarına cevap verebilecek her türlü yatırımı yapmaya çalıştıklarını, bu kapsamda hayata geçirdikleri tesislerin ilçe halkının da büyük beğenisini kazandığını söyledi.

Başkan Yaralı ve İl Müdürü Duman, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Müdürlükte devam eden Legorobotik ve maket uçak kursuna katılan öğrencilerle sohbet eden Duman, kurumun çalışmalarıyla ilgili İlçe Müdürü Sertan Demirel'den bilgi aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı'daki Spor Tesisleri Göz Kamaştırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement