Saruhanlı'dan Başken Ergün'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Saruhanlı'dan Başken Ergün'e Tebrik Ziyareti

Saruhanlı\'dan Başken Ergün\'e Tebrik Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Akgönüllü ve Kadın Kolları yönetimini ağırladı.

30.05.2014 10:43  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ergün'ü tebrik eden Kadın Kolları Başkanı Fatma Filiz, Saruhanlı yönetimi olarak her zaman Başkan Ergün'ün yanında olduklarını ifade etti.

MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Akgönüllü, MHP Saruhanlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Filiz ve Kadın Kolları yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette eski İshakçelebi Belediye Başkanı Ramazan Hakan Ulak da hazır bulundu. Başkan Ergün'e çiçek takdim ederek, görevinde başarılar dileyen Kadın Kolları Başkanı Fatma Filiz, Saruhanlı yönetimi olarak her zaman Başkan Ergün'ün yanında olduklarını ifade etti. Başkan Ergün'e görevinde başarılar dileyen MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Akgönüllü de, "Gönül isterdi ki Saruhanlı'da da kazanalım. Ancak nasip olmadı. Bu nedenle dilimizde hep bir keşke var. Ancak Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmanız bizi gururlandırdı. Allah utandırmasın" dedi.

Ayrım yapmadan Manisa'nın bütününe hizmet götüreceğiz

Ziyaretleri nedeniyle MHP Saruhanlı İlçe Teşkilatı'na teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, büyükşehir olan Manisa'nın geçiş süreciyle ilgili çalışmalarına yoğun olarak devam ettiklerini, bir an önce tamamen oturtarak, il geneline hizmet edebilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi. Manisa'nın tamamına en iyi hizmetleri götürmek için çalışacaklarını da ifade eden Başkan Ergün, Manisa'nın bütününde ayrım yapmadan çalışma yapacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saruhanlı'dan Başken Ergün'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement