Saruhanlı Devlet Hastanesi'nden Başkan Ergün'e Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı Devlet Hastanesi'nden Başkan Ergün'e Teşekkür

Saruhanlı Devlet Hastanesi\'nden Başkan Ergün\'e Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen Türk Bayrağı temalı peyzaj çalışmasını yerinde inceledi.

19.02.2016 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen Türk Bayrağı temalı peyzaj çalışmasını yerinde inceledi. Başhekim Habib Yücel ve hastane personeli tarafından karşılanan Başkan Ergün, Manisa'nın daha yaşanılabilir bir kent olması için gereken çalışmaları tüm hızıyla yaptıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde meydan, cadde ve parklarda gerçekleştirdiği peyzaj çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Saruhanlı Devlet Hastanesi bahçesinde de Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından peyzaj çalışması yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Habib Yücel ve hastane personeli tarafından karşılanan Başkan Ergün, peyzaj çalışmasını yakından gördü. Başhekim Yücel, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği peyzaj çalışması nedeniyle hastane personeli adına Başkan Ergün'e teşekkürlerini iletti.

MANİSA'NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ

Manisa'nın daha yaşanılabilir bir kent olması için gereken çalışmaları tüm hızıyla gerçekleştirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "İlimizin her noktasında kentimizin çehresini değiştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de hem Saruhanlı'da hem de diğer ilçelerimizde çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek" diye konuştu. Başkan Ergün daha sonra hastane yönetimi ve Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri ile Türk Bayrağı temalı çalışmanın önünde fotoğraf çektirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı Devlet Hastanesi'nden Başkan Ergün'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement