Saruhanlı Grup Zakkum'la Coştu - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı Grup Zakkum'la Coştu

Saruhanlı Grup Zakkum\'la Coştu

Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen “11. Altın Üzüm ve Kültür Festivali” etkinlikleri kapsamında sahne alan grup Zakkum ilçe halkına keyifli bir gece yaşattı.

19.09.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen "11. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında sahne alan grup Zakkum ilçe halkına keyifli bir gece yaşattı.

Saruhanlı'da ilçenin başlıca gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı için düzenlenen "11. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" kapsamında ücretsiz halk konseri düzenlendi. Atatürk Meydanı'nda düzenlenen konseri İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serhat Karakuş, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İl Halk Sağlığı Müdür Ziya Tay, protokolün diğer üyeleri ve ilçe halkı coşkuyla izledi.

Havai fişek gösterisinin ardından sahneye çıkan Grup Zakkum konser alanını dolduran yüzlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Rock, pop ve Türk Sanat Müziği tarzındaki seçkin eserlerini seslendiren Zakkum gönülleri mest etti.

Kaymakam Kanyılmaz ve Başkan Yaralı, konserin sonlarına doğru sahneye çıkarak performanslarından dolayı Zakkum grubunun üyelerini tebrik etti. Başkan Yaralı, gruba içinde yörede yetişen ürünlerin bulunduğu hediye sepeti, Kaymakam Kanyılmaz ise çiçek verdi. Konser coşkuyla sona erdi.

Bu arada Saruhanlı'da bir hafta süren "11. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında çarşı merkezine alışveriş stantları ve lunapark kuruldu. Vatandaşlar keyifli bir hafta geçirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı Grup Zakkum'la Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement