Saruhanlı Zabıta Personeli Hasan Hüseyin Güner Emekli Oldu - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı Zabıta Personeli Hasan Hüseyin Güner Emekli Oldu

Saruhanlı Zabıta Personeli Hasan Hüseyin Güner Emekli Oldu

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, belediyenin zabıta müdürlüğünde görev yapan 52 yaşındaki Hasan Hüseyin Güner, 27 yıllık çalışma hayatını noktalayarak emekli oldu.

13.04.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, belediyenin zabıta müdürlüğünde görev yapan 52 yaşındaki Hasan Hüseyin Güner, 27 yıllık çalışma hayatını noktalayarak emekli oldu.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, makamında kabul ettiği zabıta memuru 52 yaşındaki Hasan Hüseyin Güner'i makamında kabul ederek emeklilik dilekçesini imzaladı. Başkan Yaralı, yaptığı konuşmada, Saruhanlı Belediyesi'nde 1988 yılında işe başlayan ve belediyenin değişik birimlerinde görev yapan Güner'in çalışkan bir personel olduğunu söyledi.

Belediyenin en kıymetli personellerinden biri olan Güner'e bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dileyen Yaralı, şunları kaydetti:

"Zabıta Müdürlüğümüzün en çalışkan personellerinden Hasan kardeşimiz aramızdan ayrılıyor. Kendisinin belediyemiz ve ilçemiz için büyük hizmetleri oldu. Yeri zor dolacak bir personelimizdir. Mesai arkadaşlığımız noktalanmış olsa da gönül birlikteliğimiz devam edecek. Kendisine emeklilik yaşamında sağlık ve huzur diliyorum."

Evli ve iki çocuk babası olan Güner ise, 27 yıldır çalıştığı kurumdan ayrılmanın kolay olmadığını ifade ederek gözyaşlarına hakim olamadı. Güner daha sonra ise, çalışma arkadaşlarıyla vedalaşıp belediyeden ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı Zabıta Personeli Hasan Hüseyin Güner Emekli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement