Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı'ndan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı'ndan Ziyaret

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı\'ndan Ziyaret

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanlığı’na üçüncü kez seçilen Aydoğan Okur, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

19.02.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanlığı'na üçüncü kez seçilen Aydoğan Okur, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur ve yaklaşık 25 kişilik yönetim kurulu üyesini makamında ağırladı. Ziyarette, görüş alışverişinde bulunulurken, ilçede yaşanan sorunlara da değinildi.

Aydoğan Okur, göreve üçüncü kez seçildiğini ve ziyaretlere başladıklarını ifade etti. Okur, "Saruhanlı Ziraat Odası 1976 yılında yöre çiftçisine hizmet etmek amacıyla Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı'nın babası merhum Halil Yaralı tarafından kuruldu. O tarihten bu yana şahsım da dahil olmak üzere odamızda 5 başkan görev yaptı. Üçüncü kez aynı göreve seçildik. Allah utandırmasın" dedi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ise, Okur ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret için teşekkür ederek, "Ziraat Odası ilçemiz için önemli bir kurum. Çiftçinin ve üreticinin temsilcisi olarak büyük bir misyonu üstleniyor. Yeni dönemde Aydoğan Okur ve yönetimine başarılar diliyorum. Bu kapsamda Ziraat Odası'nın kurucu Başkanı olan ve 11 yıl görev yapan rahmetli babam Halil Yaralı'yı bir kez daha yad ediyor, rahmet ve minnetle anıyorum" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı'ndan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement