Sason Balı Markalaştı - Son Dakika
Yerel

Sason Balı Markalaştı

Sason Balı Markalaştı

Batmanın Sason ilçesinde kurulacak Bal Paketleme Tesisi ile ilgili hibe sözleşmesi imzalandı.

14.06.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason balının markalaşma çalışması başladı

Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile özel bir şirket arasında Batman'ın Sason ilçesinde kurulacak Bal Paketleme Tesisi ile ilgili hibe sözleşmesi imzalandı.

Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkındaki Tebliğ kapsamında onaylanan projelerden Sason'da kurulacak ve toplam proje bedeli 983 milyon 617 bin TL olan Bal Paketleme Tesisi ile ilgili hibe sözleşmesi, Şekip Soğuk Hava Deposu Turizm Nak. Pet. İnş. Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Şekip Özdemir ile İl Müdürü Ömer Tercan tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Tercan, "Bu güne kadar İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak ilimizde 48 adet Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırım Projesine yaklaşık 11 milyon TL hibe desteği verdik. Yapılacak olan tesisin Sason balının markalaşması konusunda önemli bir adım olacaktır. Bu tarz yatırımların artarak devam etmesinin, ilimiz ekonomisi ve istihdamına olumlu katkılarının olacağı şüphesizdir. Bu işletmenin hayırlı ve bol kazançlı olmasını dilerim" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sason Balı Markalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement