Sason'da Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Sason'da Bayramlaşma

Sason Kaymakamı Tekin Dundar, İlçe Tabur Komutanlığı ve Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin bayramını kutladı.

09.07.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason Kaymakamı Tekin Dundar, İlçe Tabur Komutanlığı ve Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin bayramını kutladı.

Kaymakam Dundar, Asayiş Bölük Komutanlığı yemekhanesinde Jandarma Asayiş Bölük Komutanı Yüzbaşı Ümit Sayer ve bir grup asker tarafından karşılandı.

Yemekhanede askerlerle bayramlaşan Dundar daha sonra İlçe Tabur komutanlığını ziyaret ederek askerlerle beraber karavandan yemek yedi.

Dundar, askerlerin görevleri gereği ailelerinden uzakta bayram yapmanın burukluğunu yaşadıklarını fakat bu görevin aileler tarafından öneminin bilindiğini söyledi.

"Bu güzel bayramda burada olduğunuz için aileleriniz ve bizler sizlerle gurur duyuyoruz" diyen Dundar, şöyle konuştu:

"Vatanı koruma görevi şimdi sizlerin omzundadır. Türk halkı sizin gibi yiğit askerlere sahip olduğu için kendini her zaman güvende his etmiş ve bundan sonra da hiçbir korkuya girmeyecektir. Bu vatan güçlü bir vatandır, kolay kazanılmadığı gibi yıkılması da kolay olmayacak. Sizler gibi asil ve kahraman askerlere sahip olduğu sürece her zaman güçlü bir şekilde büyümeye devam edecektir. Ben bu vesile ile siz değerli cesur askerlerimizin ramazan bayramını kutlar, Allaha emanet ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sason'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement