Sason'da Heyelandan Kapanan Yollar Açıldı - Son Dakika
Güncel

Sason'da Heyelandan Kapanan Yollar Açıldı

Sason\'da Heyelandan Kapanan Yollar Açıldı

Batman’ın Sason ilçesinde aşırı yağışlar sonucu meydana gelen heyelanlar nedeniyle kapanan köy yolları kısa sürede açıldı.

10.01.2016 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Sason ilçesinde aşırı yağışlar sonucu meydana gelen heyelanlar nedeniyle kapanan köy yolları kısa sürede açıldı.

Heyelan meydana gelen Kaleyolu ve Dikbayır yollarını ilçe şantiye çalışanları iş makinalarıyla açtı. İlçe Şantiye Şefi Mehmet Bulat, "Meydana gelen bu heyelanlarda büyük oranda karlar da bulunuyordu. Biz hem karları temizleyip hem de heyelandan kapanan yolu düzelttik. Bu köy yolları kapanmadan açıldı. Bizler elimizden geldiğince vatandaşın yolunu açmak için büyük gayret göstermeye çalışıyoruz" dedi.

Heyelandan kapanan yolların kısa sürede açılması vatandaşları mutlu etti. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sason'da Heyelandan Kapanan Yollar Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rüzgar Elektrik Santrali ve Hidroelektrik Santral için acele kamulaştırma kararı
    10:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rüzgar Elektrik Santrali ve Hidroelektrik Santral için acele kamulaştırma kararı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Türkiye'nin birçok noktasında Rüzgar Elektrik Santrali (RES) ve Hidroelektrik Santral (HES) yapımı için acele kamulaştırma kararı verildi. İzmir ve Yalova'da bulunan bazı alanlar, teknoloji geliştirme bölgesi olarak belirlendi. Şırnak, Kütahya, Van, Kırıkkale, Tekirdağ, Bitlis, İzmir, Manisa, Elazığ, Karaman, Sivas, Yozgat ve Diyarbakır'da da çeşitli alanlarda acele kamulaştırma kararları alındı.

  • Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Marble İzmir Fuarı'nda Denizli firmalarını ziyaret etti
    10:39 Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Marble İzmir Fuarı'nda Denizli firmalarını ziyaret etti

    Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Marble İzmir Fuarı'nda Denizli firmalarının standını ziyaret etti. Erdoğan, sektörün Türkiye ve bölge ihracatına büyük katkılar sağladığını belirtti.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    10:38 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour of Türkiye) heyecanı başladı. Turun 3 etabı Muğla'da gerçekleşecek.

  • Aydın'da fabrikada çalışan işçilere kadın yönelik şiddet konusunda bilgilendirme yapıldı
    10:36 Aydın'da fabrikada çalışan işçilere kadın yönelik şiddet konusunda bilgilendirme yapıldı

    Aydın'ın Çine ilçesinde bulunan bir fıstık fabrikasını ziyaret eden jandarma ekipleri, fabrikada çalışan kadın ve erkeklerle bir araya gelerek 6284 Sayılı Kanun, KADES Uygulaması, Elektronik Kelepçe gibi konularda bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi. Ayrıca kadınların telefonlarına KADES uygulaması indirilerek, uygulamanın tanıtımı yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, kadınların huzuru ve güveni için sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

  • 150 Yıllık Tarihi Konak Restore Edildi
    10:35 150 Yıllık Tarihi Konak Restore Edildi

    Rize'nin Güneysu ilçesinde bulunan 150 yıllık Topçuoğlu Konağı, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ziyaretçilere açıldı. Konak, aslına uygun bir şekilde restore edilerek turizme kazandırıldı.

  • OMÜ Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü öğrencileri arazi gezisinde
    10:34 OMÜ Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü öğrencileri arazi gezisinde

    OMÜ Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, arazi tatbikatı uygulamaları dersi kapsamında Vezirköprü ormanlarında arazi gezisi gerçekleştirdi. Gezi sırasında öğrencilere orman yangınları, zararlılarla mücadele, tohum bahçesi ve yangın emniyeti hakkında bilgi verildi. Ayrıca gözetleme kulesi ve orman depoları da ziyaret edildi.


Advertisement