Sason'da İstiklal Marşı'nın Kabulü Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Sason'da İstiklal Marşı'nın Kabulü Etkinlikleri

Sason\'da İstiklal Marşı\'nın Kabulü Etkinlikleri

Batmanın Sason ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından kabul edilişinin 94. yıldönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

12.03.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batmanın Sason ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından kabul edilişinin 94. yıldönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

İstiklal Marşı'nın kabulü etkinlikleri Yunus Emre Ortaokulu konferans salonunda düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Cengiz, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Eren, Belediye Başkan Vekili Mehmet Salih Omaç, İlçe Emniyet Amiri Alparslan Öztürk, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Yunus Emre Ortaokulu Öğretmenlerinden Merve Sevdik'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Kaymakam Dundar ve Garnizon Komutanı Cengiz tarafından, düzenlenen yarışmalarda birinci olan öğrencilere çeşitli ödüller verilmesi ile program sona erdi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sason'da İstiklal Marşı'nın Kabulü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement