Sason'da Muhtarlar İlk Toplantılarını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Sason'da Muhtarlar İlk Toplantılarını Yaptı

Sason\'da Muhtarlar İlk Toplantılarını Yaptı

Batman'ın Sason ilçesinde köy ve mahalle muhtarları Kaymakam Arık başkanlığında toplandı.

15.04.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason ilçesinde köy ve mahalle muhtarları Kaymakam Cihat Arık başkanlığında toplandı.

Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Cihat Arık,  İlçe Özel İdare Müdürü Cuma Aydın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Yakup Şimşek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) Müdürü İskender Avcu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selami Güngördü ile İl Genel Meclis Üyeleri Yılmaz Çakar, Ömer Taş ve Mehmet Sıdık Yıldız ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Arık, yeni seçilen encümen ve muhtarları kutlayarak, seçimde kim kazanırsa kazansın görevini hakkıyla icra etmesi gerektiğini söyledi.

Herkese eşit hizmet sunulması gerektiğini ifade eden Arık, "Sason- Muş yolunun yapımına başlandı. Bu yol güzergahındaki muhtarlardan taşeron firmaya yardımcı olmalarını istiyoruz. İlçedeki doğum ve ölümlerin kayıt altına alınması için yetkili mercilere bildirilmesi önemli. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

Daha sonra yapılan seçimde Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyeliklerine encümenlerden Yılmaz Çakar ve Ömer Taş, muhtarlardan Yiğitler Köyü Muhtarı Murat Taşdemir ve Meşeli Köyü Muhtarı Ekrem Sönmez seçildi. SYDV Vakfı Temsilciliğine Dereköy Köyü Muhtarı Adem Aktaş ve Erdemli Mahallesi Muhtarı Şirin Yavuz getirildi. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sason'da Muhtarlar İlk Toplantılarını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement