Sason'da Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası - Son Dakika
Spor

Sason'da Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası

Sason'da İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası düzenledi.

26.03.2016 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason'da İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası düzenledi.

Turnuvada finallere kalan ve dereceye giren takımlar için Sason kapalı spor salonunda ödül töreni düzenlendi.

Törende konuşan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Kablan, turnuvanın renkli karşılaşmalara sahne olduğunu belirtti.

Kablan, "Kaymakamlığımızın destekleri ile İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, sporu tabana yaymak ve öğrencilere spor yapma alışkanlığı kazandırmak için organize ettiği Ortaokullar arası voleybol turnuvası birbirinden güzel karşılaşmalara sahne oldu. Ben katkılarından dolayı İlçe Kaymakamımız sayın Tekin Dundar'a ve tüm beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür eder, turnuvaya katılan öğrencilerimizi de tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül törenine katılan Sason Kaymakamı Tekin Dundar, erkekler kategorisinde şampiyon olan Sason Yatılı Bölge Ortaokulu ve kızlar kategorisinde şampiyon olan Sason Karşıyaka Kız Yatılı Bölge Ortaokulu takımlarına ödüllerini verdi.

Sason İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ümit Sayar ise, erkeklerde ikinci olan Sason Karşıyaka Ortaokulu ve Kızlarda ikinci olan Yücebağ İMKB Ortaokulu takımlarına ödüllerini verdi.

Her iki kategoride üçüncü olan Umurlu Ortaokulu Takımı, ödülünü İlçe Emniyet Amiri Alparslan Öztürk'ün elinden aldı.

Turnuvanın centilmen takım seçilen kızlar kategorisinde Kınalı Ortaokulu ve erkeklerde Sason İmam Hatip Ortaokulu'na ödüllerini Millli Eğitim Müdürü Feyzullah Yar verdi.

Voleybol turnuvasına kızlarda 15, erkeklerde 12 okul katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sason'da Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement