Sason'da Üniversiteli İşsizler SYDV Mülakatına Koştu - Son Dakika
Yerel

Sason'da Üniversiteli İşsizler SYDV Mülakatına Koştu

Sason\'da Üniversiteli İşsizler SYDV Mülakatına Koştu

Batmanın Sason İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışmak için onlarca Üniversiteli genç başvuruda bulundu.

15.09.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SYDV mülakatına girecekler belli oldu

Batman'ın Sason İlçesinde Kaymakamlık tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)'na alınacak 4 personel için 3 katı başvuru mülakat listesi hazırlandı.

İlçe Kaymakamlığı tarafından daha önce yapılan açıklamada alınacak personellerin Sason'da 6 ay ikamet şartını değiştirerek Sason doğumlu ve ilçede ikamet eden Üniversite mezunları olması yönünde ikinci ilanını yayınlamıştı.

Sason Kaymakamlığı tarafından KPSS ve Üniversite mezunu Sasonlu gençlerin başvurusunu kabul ettikten sonra, bu kez KPSS sıralamasına göre mülakata girmeye hak kazananları belirledi.

Buna göre, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak mülakata girmeyi hak kazananların listesine Mesut Avcı, Engin Yavuz, Mesut Çelik, Yakup Onar, Cahit Yavuz, Meral Aydın, Mustafa Demir, İdris Şahin, Olcay Ağaya, Doğan Sarkık, Erol Baz, Kadir Avcı, Cuma Çelik, Hurriyet Bozkurt ve Fahrettin Herdem girerken, Büro görevlisi olarak ise Hatice Avcı, Berivan Kahraman, Nevim Özcan, Neşe Araboğlu ile Hüsamettin Söylemez seçildi. Mülakat sonucunda SYDV Müdürlüğüne 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve 1 büro elemanı alınacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sason'da Üniversiteli İşsizler SYDV Mülakatına Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement