Sason'daki Stk'lardan Türkiye ve Dünya İçin Dua Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Sason'daki Stk'lardan Türkiye ve Dünya İçin Dua Çağrısı

Sason'da bir araya gelen sivil toplum kuruluşları temsilcileri, bölgede ve dünyada yaşanan sıkıntılı olayların sona ermesi için dua yapma çağrısında bulundu.

04.09.2015 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason'da bir araya gelen sivil toplum kuruluşları temsilcileri, bölgede ve dünyada yaşanan sıkıntılı olayların sona ermesi için dua yapma çağrısında bulundu.

Eğitim Bir-Sen Sason Temsilciliğinde bir araya gelen, Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Toç-Bir-Sen, Eğitim-Bir-Sen, Diyanet-Sen, Sağlık-Sen, Büro-Sen ve İlçedeki STK'lardan Sason Arap-Der ve İHH Sason temsilcileri, başta Doğu ve Güneydoğu olmak üzere, Türkiye'de yaşanan olaylara ilişkin ortak basın açıklaması yaparak, bölgede ve tüm dünyadaki olayların sona ermesi için tüm vatandaşları dua etmeye davet etti.

STK'lar adına basın açıklamasını okuyan Memur-Sen Sason Şube Başkanı Mutalip Çelik, bölge halkından savaşın ve şiddetin her türlüsüne karşı durmasını istediklerini belirtti.

Olayların etkisinin ağır olduğunu dile getiren Çelik, "Bu arada, kurunun yanında yaş da yanmakta. Hangi sebepten katledildiği bilinmeyen masum insanlarımızın acısı analarımızın yüreğini dağlamaktadır. Yaşanan acıların son bulması, kardeşlik ruhunun yeniden tesisi ve fitnenin önünü kesmek için tüm vatandaşlarımızı huzur için dua etmeye çağırıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sason'daki Stk'lardan Türkiye ve Dünya İçin Dua Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement