Sason Devlet Hastanesi "Bebek Dostu Hastane" Ünvanını Aldı - Son Dakika
Yerel

Sason Devlet Hastanesi "Bebek Dostu Hastane" Ünvanını Aldı

Sağlık Bakanlığı ve UNICEF'in çalışmaları kapsamında çalışmalarını tamamlayan Sason Devlet Hastanesi'ne "Bebek Dostu Hastane" unvanı verildi.

08.10.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı ve UNICEF'in çalışmaları kapsamında çalışmalarını tamamlayan Sason Devlet Hastanesi'ne "Bebek Dostu Hastane"  unvanı verildi.

Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, düzenlenen törenle Sason Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Dilfuza Ağalıoğlu'na belgesini verdi.

Bodakçi, törende yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığı ve UNICEF' in çalışmaları kapsamında, Sason ve Gercüş ilçe devlet hastanelerine "Bebek Dostu Hastane" unvanı verildiğini belirtti.

Bodakçi, şöyle dedi:

"Anne sütünün özendirilmesi ve annelere emzirme konusunda bilgi ve doğru alışkanlıkların kazandırılmasına yönelik olarak Sağlık Bakanlığı ve UNICEF' in çalışmaları kapsamında, doğum hizmeti veren hastanelerde emzirmenin başarılı ve yerleşik bir uygulama haline gelmesini sağlamak üzere başlatılan "Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Hastaneler" programı kapsamında Sason ve Gercüş İlçe Devlet Hastanelerine Bebek Dostu Hastane unvanı verildi."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sason Devlet Hastanesi 'Bebek Dostu Hastane' Ünvanını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement