Sason Devlet Hastanesi'nde Yeni Üniteler Açıldı - Son Dakika
Yerel

Sason Devlet Hastanesi'nde Yeni Üniteler Açıldı

Sason Devlet Hastanesi\'nde Yeni Üniteler Açıldı

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan Sason Devlet Hastanesi’nde yeni üniteler hizmete girdi.

22.10.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan Sason Devlet Hastanesi'nde yeni üniteler hizmete girdi.

Hastanede, yapımı tamamlanan ameliyathane, yoğun bakım servisi ve sterilizasyon ünitesinin açılışı yapıldı. Açılış törenine, İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu ve hastane yöneticisi Dr. Dilfuza Ağalıoğlu ile sağlık personelleri katıldı. Açılışta konuşan Pamukçu, "Sason Devlet Hastanemizde ameliyathane, yoğun bakım ünitesi ve sterilizasyon üniteleri bulunmamaktaydı. Hastanemiz için büyük bir ihtiyaç olan bu üniteleri Sason ilçemize kazandırmak için bir süre önce çalışma başlattık ve şu an bunu tamamlayarak hizmete sunduk. Açılışını yaptığımız 4 yataklı yoğun bakım ünitesi, ameliyathane ve sterilizasyon ünitelerimiz Sağlık Bakanlığının kalite standartları kapsamında yapıldı. Bu ünitelerle Sason Devlet Hastanemizde önemli bir eksikliği gidermiş olduk" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sason Devlet Hastanesi'nde Yeni Üniteler Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement