Sason'lu Öğrenciler Batman'daki Liseleri Gezdi - Son Dakika
Güncel

Sason'lu Öğrenciler Batman'daki Liseleri Gezdi

Sason İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Batman'daki liseleri gezdi.

24.04.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Batman'daki liseleri gezdi.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına hazırlanan öğrenciler, tercih yapacakları okulları gezerek bilgi aldı. Gezi hakkında bilgi veren Sason İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Deniz Değirmenci, 8. sınıfta okuyan 22 öğrenciye farklı alanlarda eğitim veren liseleri tanımaları ve bilgi almaları için okulları gezdirdiklerini dile getirdi.

Gezi kapsamında Batman merkezde bulunan İmam Hatip Lisesi, Anadolu lisesi, Meslek Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi ve Spor Lisesini ziyaret ettiklerini ifade eden Değirmenci, şunları kaydetti:

"TEOG sınavı öncesi yaptığımız bu çalışma ile öğrencilerde motivasyon ve moral artışı olacağını düşünüyoruz. Okul olarak amacımız, kültürel değerlerine sahip çıkan ve aynı zamanda kendini yenileyebilen bireyler yetiştirmek. Bu geziyi gerçekleştirmede bizlere yardımcı olan idarecilerimize teşekkür ediyoruz."

Öğrencilerden Zehra Bozkurt, okullar hakkında önceden bilgi sahibi olmadığını ifade ederek, "Bu gezi sayesinde okulların imkanlarını gördüm ve kafamdaki okul netleşti. Tercihlerimi yaparken bu durumu göz önünde bulunduracağım. Geziyi düzenleyen herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sason'lu Öğrenciler Batman'daki Liseleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement