Satılık 'Vakıf Kömürü' Bulunur! - Son Dakika
Güncel

Satılık 'Vakıf Kömürü' Bulunur!

Satılık \'Vakıf Kömürü\' Bulunur!

Şanlıurfa'da dar gelirli aileler, yoksullar için dağıtılan kömürlerin satılmasına tepki gösterdi.

05.02.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da dar gelirli vatandaşlar, devletin dağıttığı kömürlerin ellerine geçmediğini ama buna karşın mahallelerinde kamyonetlerle dolaştırılarak torbası 8 liradan fiyat istendiğini kaydetti

Şanlıurfa'daki Sosyal Yardımlaşma Vakıfları her yıl dar gelirli, fakir ailelere ve Suriyeli sığınmacılara binlerce ton kömür dağıtıyor. Ancak Hayati Harrani Mahallesinde Sosyal Yardımlaşma Vakfına ait ve üzerinde 'para ile satılmaz' yazısı bulunan kömürlerin 5-6 ticari kamyonetle satıldığı iddia ediliyor. Sokakta pazarlık usulüyle satılan 25 kilogramlık kömürlerin 8 TL'den başlayan fiyatların talep edildiği kaydediliyor. Henüz Hayati Harrani Mahallesinde fakir vatandaşlara ve Suriyeli sığınmacılara kömür dağıtımının yapılmadığını belirten duyarlı vatandaşlar, devlete ait bu kömürlerin nasıl böyle satılabildiğine yönelik tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Sokakta satılmakta kömür kimin kanalı ile pazarlanıyor? Hiçbir yetkili görmüyor mu? Yoksa devlet mi sattırıyor? Çok ayıp, satarken fakir fukara gözü önünde bu hırsızlığı yaptırmayın. Bu konuya el atılsın. Yoksa ileride daha fazla şeyler pazara çıkar" diyerek tepki gösterdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Satılık 'Vakıf Kömürü' Bulunur! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement