Satso'da İşverenlere İstihdam Teşvikleri Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Satso'da İşverenlere İstihdam Teşvikleri Anlatıldı

Satso\'da İşverenlere İstihdam Teşvikleri Anlatıldı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasınca (SATSO) "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında işverenlere verilen istihdam teşvikleri anlatıldı.

28.02.2017 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasınca (SATSO) "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında işverenlere verilen istihdam teşvikleri anlatıldı.

SATSO konferans salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, 15 Temmuz darbe girişimi ve terörle Türkiye'ye zarar veremeyeceğini anlayan dış güçlerin, ekonomiye dışarıdan müdahale etmeye çalıştığını söyledi.

Bu dönemde üretim ve istihdam konusunun ön plana çıktığını aktaran Coş, "Hepimizin dikkat etmesi gereken konu, üretimi arttırmak. Üretim demek, refah, gelir, servet ve zenginlik demek. Bunlara kavuşabilmemiz için çalışmamız gerekiyor." dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ekonomide milli seferberlik programı için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek, tüm üyelerden en az birer işçi istihdam ederek kampanyaya destek olmalarını istedi.

Etkinlikte, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) yetkililerince işverenlere istihdam teşvik programı anlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Satso'da İşverenlere İstihdam Teşvikleri Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement