Satso İntemak'15 Fuarında - Son Dakika
Yerel

Satso İntemak'15 Fuarında

Satso İntemak\'15 Fuarında

Doğu Marmara illerinin sanayi ve ticaret odalarının katılımı ve destekleriyle Kocaeli Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen İNTEMAK’15 Fuarı, İNTEMAK’15 Fuarı 8 Ekim 2015 Perşembe günü kapılarını açıyor.

07.10.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Marmara illerinin sanayi ve ticaret odalarının katılımı ve destekleriyle Kocaeli Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen İNTEMAK'15 Fuarı, İNTEMAK'15 Fuarı 8 Ekim 2015 Perşembe günü kapılarını açıyor.

Fuarların, kentin ekonomisine kattığı gücün yanı sıra, İNTEMAK'15 ile birlikte Doğu Marmara illerinin; makine, yapı teknolojileri, kimyevi maddeler, mobilya, otomotiv ve yan sanayi, lojistik başta olmak üzere birçok sektörde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları uluslararası bir platformda tanıtmak amacıyla Kocaeli Ticaret Odası'na; Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası ile Körfez Ticaret Odası işbirliği ile organize edildi. Doğu Marmara illerini farklı alanlarda cazibe noktası haline getirecek olan ihtisas fuarları sayesinde bölge ticaret faaliyetlerinin artırılması, farklılaştırılması ve uluslararasılaştırılmasının da öngörüldüğü ihtisas fuarında, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası da stand açacak.

Doğu Marmara illerinin; makine, yapı teknolojileri, kimyevi maddeler, mobilya, otomotiv ve yan sanayi, lojistik başta olmak üzere birçok sektörde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları uluslararası bir platformda tanıtılmasına imkan sağlayacak olan fuarda, 117 kurum ve kuruluş yer alacak. İNTEMAK'15 Fuarı, bölgeye sağlayacağı fuar turizmi girdisinin yanı sıra, Marmara Bölgesi'nin ticaret hacminin artırılmasına da imkan sunacak. Doğu Marmara firmaları, İNTEMAK'15'te çeşitli ülke ve illerden gelecek olan firmalar ve alım heyetleriyle aynı masada buluşacak. Tüm Doğu Marmara'yı kucaklayan, kapsamlı ve etki değerinin yüksek olacağı planlanan fuarın basına tanıtım törenine Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Güneş iştirak etti.

SATSO üyelerinin katılım anlamında büyük ilgi göstermesi beklenen fuar, 11 Ekim'e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Satso İntemak'15 Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement