Satso Meclisinin Onur Konuğu Vali Hüseyin Coş Oldu - Son Dakika
Yerel

Satso Meclisinin Onur Konuğu Vali Hüseyin Coş Oldu

Satso Meclisinin Onur Konuğu Vali Hüseyin Coş Oldu

Son Valiler Kararnamesi ile Sakarya’ya atanan Vali Hüseyin Avni Coş Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Haziran Ayı Olağan meclis Toplantısı’nın onur konuğu oldu.

26.06.2014 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler Kararnamesi ile Sakarya'ya atanan Vali Hüseyin Avni Coş Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Haziran Ayı Olağan meclis Toplantısı'nın onur konuğu oldu.

Meclis Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan A. Akgün Altuğ, Vali Hüseyin Avni Coş'a yeni görevinde başarılar dileyerek Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın işleyişi ve yapısı hakkında bilgi verdi. Altuğ konuşmasında " 15 bin'den fazla faal üyesi ile bu şehre hizmet eden en etkin sivil toplum örgütüyüz. Üyelerimiz itibariyle ilin büyük bir kesimine hitap ediyoruz. Meclis toplantılarında sadece üyelerle ilgili değil meclis üyelerinden gelen kentin sorunları ile ilgili konuları değerlendirip ilgili kurumlara aktarıyoruz. SATSO bundan önce ilin tüm yetkilileri ile ortak akıl çerçevesinde çalıştı bunda sonraki süreçte de aynı şekilde devam etmesini ümit ediyorum" dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı konuşmada," Valimizi meclis toplantımızda ağırlıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Büyüyen Türkiye'nin önemli kavşak noktasında bulunana ilimiz sahip olduğu potansiyel ve güçle ülke ekonomisine ciddi katkı sağlamaktadır. Türkiye'de rol model olan önemli çalışmalara ortak akıl oluşturarak imza attık. Her ile nasip olmayacak bir birliktelik içinde hizmet ediyoruz. Sakarya'nın sahip olduğu imkanları iyi değerlendirdiğimize ve bu anlamda ilerlediğimize inanıyorum. Sayın Valimiz ile bu çalışmalarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Bir hizmet paydaşı olarak SATSO her zaman yanınızda olacaktır. İlimize hoş geldiniz" diye konuştu.

Kösemusul'un ardından kürsüye gelen Vali Hüseyin Avni Coş ise yaptığı konuşmada, "Ticaret ve sanayi odalarımız bütün illerimizin en önemli kurumlarıdır. Bütün dünyanın temel sorunu üretim ve istihdamdır. Maddi anlamda baktığımızda maddi planda ki bu temel ihtiyaçların gerçekleşmesi için reel sektörün güçlü olması gerekir. Daha fazla üretim daha fazla istihdam gerekmektedir. Bütün sektörlerle birlikte toplumun fertlerinin desteklemesi sahip çıkması gerekir. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odamız, esnaf odaları birliğimiz, büyük şehir belediyemiz ve üniversitemizde bütün kamu kuruluşlarımızda olduğu gibi iş birliği için de olarak daha güzel sonuçlar için çalışmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Meclis Üyeleri Hüseyin Emanet, Enver Tok, Turgay Çelik, Günay Güneş'in sorularını yanıtlayan Vali Hüseyin Avni Coş, yoğun bakım ünitelerindeki sıkıntının giderilmesi, Karasu Demiryolu'nda gelinen son durum, ilin kuzeyindeki turizm potansiyeli konusunda değerlendirmelerde bulundu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Satso Meclisinin Onur Konuğu Vali Hüseyin Coş Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement