Saü'de Bölüm Birincileri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Saü'de Bölüm Birincileri Ödüllendirildi

Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilere, belgeleri ve ödülleri verildi.

13.07.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilere, belgeleri ve ödülleri verildi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Üniversite Dereceleri Mezuniyet Töreni'ne, Vali Hüseyin Avni Coş, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Coş, burada yaptığı konuşmada, SAÜ'nün şehrin en önemli kurumu olduğunu belirterek, "Her yönüyle ülkemizdeki üniversiteler arasında ayrıcalıklı bir konuma sahip olan Sakarya Üniversitesi, çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bu güzide kurumumuzdan mezun olan öğrencilerimizin sevinçlerini paylaşıyorum. Onlara hayata atılacakları bu dönemde, kalbi başarı dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

Prof. Dr. Elmas ise bir hafta süren törenlerde, 13 bin öğrencinin mezun olduğunu vurgulayarak, 140 bin mezun sayısına ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.

SAÜ eski öğretim üyelerinden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Elmas, üniversitenin en büyük desteği mezunlarından, mensuplarından, öğrencilerinden ve onların başarılarından aldığını anlattı.

Prof. Dr. Elmas, SAÜ'nün çağdaş kampüsü, teknolojik altyapısı, eğitim, öğretim ve araştırma olanaklarıyla, her geçen gün tercih edilen üniversiteler arasındaki yerini sağlamlaştırdığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Yeni eğitim ve öğretim yılı itibariyle tahmini olarak 2 bin 500' aşan yabancı öğrencimiz ve 80 bine varan öğrenci sayımızla birlikte büyüyen bir üniversite olarak devam ediyoruz. Öğrencilerimiz bilimsel ve mesleki başarıların yanında, öğrenci konseyi, kulüp ve toplulukları, sosyal, kültürel çalışmaları ve spordaki etkinlikleriyle her alanda başarıdan başarıya koşmaktadır. Mezunlarımızın bugünlere gelmesindeki en büyük katkı da velilerimizin. Öğrencilerimize, farklı olmalarını tavsiye ediyorum. Hangi alanda olursanız olun farklılık yaratmaya çalışın. Günümüz değişim zamanıdır ve sizlere önemli fırsatlar sunmaktadır."

Konuşmaların ardından, bölümlerinde birinci olan ve dereceye giren öğrencilere ödülleri ve belgeleri verildi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saü'de Bölüm Birincileri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement