Saü'de Yabancı Uyruklu Öğrenciler Tanışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Saü'de Yabancı Uyruklu Öğrenciler Tanışma Toplantısı

Saü\'de Yabancı Uyruklu Öğrenciler Tanışma Toplantısı

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde, fakültenin yabancı uyruklu öğrencilerine yönelik tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

16.11.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde, fakültenin yabancı uyruklu öğrencilerine yönelik tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

İlahiyat Fakültesinin konferans salonunda yapılan ve yüzü aşkın öğrencinin davet edildiği toplantıya katılım oldukça yüksekti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hacı Mehmet Günay'ın konuşmalarıyla başlayan toplantı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Akkuş'un toplantı gündemini öğrencilere aktarmasıyla devam etti. Son kısımda ise mikrofon öğrencilere verilerek, öğrencilerin kendilerini kısaca tanıtmalarına ve dilek-temennilerini bildirmelerine imkan verildi. Toplantının gündem maddelerini, öğrencilerin Arapça, Kur'an-ı Kerim, fıkıh ve Türkçe kursları, kendi dil ve kültürlerini tanıtabilecekleri etkinlikler, Sakarya ve çevresine yönelik gezi imkanları, üniversite etkinliklerinden haberdar edilmeleri ve katılımlarının sağlanması, ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar gibi konular oluşturdu.

Toplantıda öğrencilerin iletişim bilgileri alınarak, en yakın zaman başka bir toplantının düzenlenmesi de kararlaştırıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saü'de Yabancı Uyruklu Öğrenciler Tanışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement