SAÜ Sapanca Turizm Fakültesi Eğitime Başladı - Son Dakika
Güncel

SAÜ Sapanca Turizm Fakültesi Eğitime Başladı

2016-2017 Eğitim Dönemi'nde Sapanca' da eğitime başlayan Sakarya Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri, eğitime başladıkları ilk günde Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer tarafından güllerle karşılandı.

19.09.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fakülte girişinde her öğrenciyi tek tek karşılayan Başkan Yılmazer, özel ikramlarda bulundu ve öğrenciler imkanı buldu.
Ukrayna, Kazakistan ve İran gibi ülkelerden de öğrencilerin eğitime başlayacağı Saü Sapanca Turizm Fakültesi ilk gününde kayıt yaptıran öğrenciler dışında üst sınıflardan da öğrencilerle tanışan Başkan Yılmazer, Sapanca'yı tanıtmak amacıyla öğrencilerin belediye tur otobüsüyle gezinti yapmalarını da sağladı.

Fakülte öğrencileri için Esentepe Kampüsü ile her gün karşılıklı 6 seferin ücretsiz olarak öğrencilere sunulduğunu belirten Başkan Yılmazer, Sapanca'da öğrenim görecek tüm fakülte öğrencileri için ayrıca Sapanca Belediyesi Turistik Tur Otobüsü tarafından yapılacak ilave seferlerle öğrencilerin ulaşım sorunlarına çözüm getirildiğini vurguladı.

Saü Sapanca Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık'la birlikte öğrencilerin beklentileri konusunda sohbet eden Başkan Yılmazer, Turizm Fakültesi'nin Sapanca'da açılarak eğitime başlamasından dolayı Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer için hazırlanan kokteyl masalarında fakültenin ilk öğrencileriyle fakülteyle ilgili konuları değerlendirme Elmas'a, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık ile katkılarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkür ederek, Saü Sapanca Turizm Fakültesi'nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SAÜ Sapanca Turizm Fakültesi Eğitime Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement