Savaş Muhabirlerin Cesur Atılımı: Me-Mo - Son Dakika
Dünya

Savaş Muhabirlerin Cesur Atılımı: Me-Mo

Savaş Muhabirlerin Cesur Atılımı: Me-Mo

Foto muhabirler, Manu Brabo, Guillem Valle ve Fabio Bucciarelli'nin kurduğu online dergi Me-Mo'nun tanıtımı Paris'te düzenlendi.

25.02.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto muhabirler, Manu Brabo, Guillem Valle ve Fabio Bucciarelli'nin kurduğu online dergi Me-Mo'nun tanıtımı Paris'te düzenlendi. Me-Mo'nun yaratıcı ekibindeki her bir fotoğrafçı alanında ödüllü ve tanınmış isimlerden oluşuyor.

Guillem Valle uzun soluklu projelerinden şu sözlerle bahsetti:

"Me-Mo bizim için kariyerimizde ileriye doğru bir adım. Biz en iyi foto muhabirliğini yaptığımız iddiasında değiliz. Aksine yeni bir yol açıyoruz, bu yolculuğun bizi nereye götüreceğini hep beraber göreceğiz."

İtalya'nın Torino kentinden Fabio Bucciarelli, son yıllarını Libya, Suriye, Güney Sudan ve Mali gibi bölgelerde geçirdi. Kendisi savaş hattında çalışan bir foto muhabir olmanın risklerinden bahsetti:

"Sıcak bölgelerde çalışmak her zaman tehlikelidir. Bu durum Robert Capa döneminden günümüze hiç değişmedi. Ama savaş muhabirlerinin o bölgelerdeki konumu değişti. Son yıllarda asker ve gerilla, savaş bölgesinden haber alınmasının önemini kavradı. Böylece artık korunmamakla beraber bir de sa

Yazar:

Etiketler: Gönderildi: 25 Şubat 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Savaş Muhabirlerin Cesur Atılımı: Me-Mo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement