Savaşmaya Devam Edeceğiz' - Son Dakika
Spor

Savaşmaya Devam Edeceğiz'

Savaşmaya Devam Edeceğiz\'

THY Avrupa Ligi'nin 28. haftasında Fenerbahçe'yi 80-77 yenerek play-off turuna kalmayı garantileyen Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, çok güzel bir sonuç elde ettiklerini ve play-off'a kalmanın çok büyük bir başarı olduğunu söyledi.

24.03.2017 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Perasovic, sezonun başından beri play-off turuna kalabilmek için savaştıklarını vurgulayarak, "Bulunduğumuz pozisyona gelebilmek için çok savaştık. Bu bizi durduracak değil. Dörtlü Final'e gidene kadar savaşmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Karşılaşmanın önemli bir bölümünde iyi oynadıklarını ve kontrolü ellerinde tuttuklarını aktaran Hırvat teknik adam, "Son bölümde Fenerbahçe iyi kararlar verdi ve sert oynadı. Sanırım biz bu noktada duygularımızla oynadık. Bence biz bu maçı kazanmayı hak ettik ve sonunda da hak ettiğimizi aldık diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

- Obradovic: "Sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz"

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes'in genel olarak kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi.

Lacivert-beyazlı ekibi galibiyetten ötürü tebrik eden Obradovic, "Mücadele boyunca ritim bulup, maça geri gelmeye çalıştık. Bunu başardık ama son hücumu çok kötü kullandık ve bu maçın en önemli anıydı. Bunun neden olduğunu net bir şekilde anlamamız gerekiyor. Elimizdeki kaliteli oyuncularla daha farklı olması gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Rotasyonlarının kısa kaldığına dikkati çeken Sırp teknik adam, "Bazı oyuncularımız sakatlık yaşıyor. Bogdanovic bizim için büyük sürpriz oldu. Neredeyse hiç antrenman yapmadan oynamak istedi ve çok önemli örnek oldu. Ne olursa olsun sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz." şeklinde görüş belirtti.

enerbahçe taraftarından Aziz Yıldırım'a küfür

Müsabakayı izleyen Fenerbahçe taraftarları içinde bir grup, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik küfürlü tezahüratta bulundu.

Müsabakanın ikinci çeyreğinde, bir grup sarı-lacivertli taraftar Aziz Yıldırım lehine tezahürat yaparken, diğer grup ise buna küfürle karşılık verdi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Savaşmaya Devam Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement