Savaştepe'de Kapalı Yollar Tek Tek Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Savaştepe'de Kapalı Yollar Tek Tek Açılıyor

Savaştepe\'de Kapalı Yollar Tek Tek Açılıyor

Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'nde 5 gündür süren kar esaretinin ardından yüksek kesimlerdeki mahalle yolları, belediye ekipleri tarafından tek tek açılmaya başlandı.

04.01.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'nde 5 gündür süren kar esaretinin ardından yüksek kesimlerdeki mahalle yolları, belediye ekipleri tarafından tek tek açılmaya başlandı.

İlk olarak Beyköy, Eğerci, İsadere mahallerinin yollarında geçen 31 Aralık'tan çalışma başlatan iş makineleri, yer yer 3 metreyi bulan karla saatlerce mücadele etti. Saatler süren çalışmaların ardından dün gece Savaştepe'nin İsadere Mahallesi'ne ulaşan ekipler, günlerdir hasta olan ve köyde mahsur kalan hasta 78 yaşındaki Safire Memiş'e ulaştı. Çalışmaları takip eden Savaştepe Belediye Başkanı AK Partili Turhan Şimşek ve AK Parti Savaştepe İlçe Başkanı Ali Toprak, konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Turhan Şimşek, İsadere Mahallesi'ndeki hastayı kurtarmak ve Minnetler Mahallesi'nde vefat eden ve iki gündür defnedilemeyen 81 yaşındaki Musa Kazım Biçer'in cenazenin kaldırılabilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini anlattı. 4 gündür gece gündüz demeden çalışmaların devam ettiğini anlatan Belediye Başkanı Turhan Şimşek, "Yer yer 3 metreyi bulan kar ile mücadele ediyoruz. İlçemiz bu denli bir kar yağışını tarihinde görmedi" diye konuştu.

Halen Tavşancık, Karaoluk, Madenmezarı, Türediler, Çukunçayır, Güven, Kavukyurt, Sıtmapınar, Kongurca ve Karaçam mahallerinin yollarının ise kapalı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savaştepe'de Kapalı Yollar Tek Tek Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement