Savaştepe'de Otobüs Devrildi: 4 Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Savaştepe'de Otobüs Devrildi: 4 Yaralı (2)

Savaştepe\'de Otobüs Devrildi: 4 Yaralı (2)

Kurtarılan YOLCULAR SOMA'YA DÖNDÜ Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'ndeki Mulhtan Tepesi'nde devrilen 4 yolcunun yaralandığı otobüste aralarında 2 bebeğinde bulunduğu diğer 23 yolcu da havalandırma kapağından tahliye edildi.

10.02.2015 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtarılan YOLCULAR SOMA'YA DÖNDÜ

Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'ndeki Mulhtan Tepesi'nde devrilen 4 yolcunun yaralandığı otobüste aralarında 2 bebeğinde bulunduğu diğer 23 yolcu da havalandırma kapağından tahliye edildi. Kar yağışı altında yaklaşık 1 saat boyunca bekleyen 23 yolcu Soma'dan gelen firmaya ait başka bir otobüse nakledildi. Ancak, kar kalınlığının 15 santimetreyi bulduğu Savaştepe- Balıkesir karayolunun trafiğe kapanması nedeniyle yolcular İstanbul gitmek yerine Soma'ya götürüldü.

Balıkesir Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralılar Merve Belgin, Makbule Yol, Mecit Sucu ve Yusuf Sarıçoban'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. - Ancak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savaştepe'de Otobüs Devrildi: 4 Yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement