Savaştıkları Topraklara 42 Yıl Sonra Gittiler - Son Dakika
Güncel

Savaştıkları Topraklara 42 Yıl Sonra Gittiler

Savaştıkları Topraklara 42 Yıl Sonra Gittiler

Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Edirne Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle 42 yıl önce düşmanla canları pahasına çarpıştıkları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitti.

18.07.2016 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Edirne Belediye Başkanlığı'nın destekleriyle 42 yıl önce düşmanla canları pahasına çarpıştıkları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çalış, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın destekleriyle gidecekleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı kutlamalarına katılacaklarını belirtti.

Çalış, Muharip Gaziler Derneği üyesi arkadaşlarıyla birlikte günlerdir çok heyecanlı olduklarını belirterek, "42 yıl önce düşmanla çarpışarak zafer kazandığımız topraklara gitmek heyecan verici. Kıbrıs'taki gazi arkadaşlarımızın daveti üzerine, Kıbrıs Barış Harekatı kutlama törenlerine katılacağız. Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan'a konuyu ilettiğimizde bizler kadar heyecanlandı. Sayın Gürkan bizlere her daim desteğini esirgemiyor. Kendisine tüm arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Muharip Gaziler Derneği üyesi 30 gaziyi belediye önünden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan uğurladı. İşcan, "Edirne Muharip Gaziler Derneğimizi Kıbrıs'a uğurluyoruz. Yıllar önce gittikleri Kıbrıs'ta verdikleri mücadele sonrasında bugünlere gelmemizde en büyük pay onlarındır. Belediye olarak gazilerimize, şehitlerimize hak ettikleri değeri her zaman vermeye devam edeceğiz. Gazilerimiz Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan'ın kendilerine böyle güzel ve anlamlı bir program sunduğu için teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ifade ettiler. Biz de gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Savaştıkları Topraklara 42 Yıl Sonra Gittiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement