Savcı Bozdağ, Veda Yemeğiyle Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Savcı Bozdağ, Veda Yemeğiyle Uğurlandı

Savcı Bozdağ, Veda Yemeğiyle Uğurlandı

Konya Kadınhanı ilçesi Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Araban Cumhuriyet Savcısı Hilal Bozdağ için Araban Adliyesi personeli tarafından veda yemeği verildi.

25.06.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Kadınhanı ilçesi Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Araban Cumhuriyet Savcısı Hilal Bozdağ için Araban Adliyesi personeli tarafından veda yemeği verildi.

Araban Cumhuriyet savcısı Hilal Bozdağ, 2014 Haziran Kararnamesi ile Konya Kadınhanı ilçesi Cumhuriyet Savcılığına atandı. Araban Adliye personeli, Araban BOTAŞ PS 4-B İstasyon Şefliği Misafirhanesi'nde Hilal Bozdağ onuruna veda yemeği verdi.

Veda yemeğinde konuşan Cumhuriyet Savcısı Bozdağ, şunları söyledi:

"Gaziantep'i çok seviyorum. Öğrencilik dönemimde, Gaziantep'ten geçerken içimden bir gün burada görev yapacağım hissi doğuyordu ve gerçekten Gaziantep'in Araban İlçesi Adliyesi'ne 2 yıl önce kararnamem çıktığında çok mutlu olmuştum. Şimdi Gaziantep'teki 2 yıllık görevimi tamamladım. Mevlana şehri Konya'nın Kadınhanı Adliyesi'ne çıkan kararnameyle gidiyorum. Araban ilçesindeki görevimi severek yaptım ve süremi doldurdum. Birlikte görev yaptığım adliye personellerim, ilçedeki tüm daire amirleri, ilçe esnafı ve vatandaşıyla sürekli iyi diyaloglar içerisinde oldum."

Bozdağ, veda yemeğine katılan tüm davetlilerle tek tek sohbet edip ayrı ayrı helallik alarak vedalaştı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Savcı Bozdağ, Veda Yemeğiyle Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement