Savcı, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal'ın Beraatını İstedi - Son Dakika
Güncel

Savcı, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal'ın Beraatını İstedi

Savcı, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal\'ın Beraatını İstedi

KALECİ Sinan Ören'in alacağını ödemedikleri iddiasıyla dolandırıcılık suçundan yargılanan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal için savcı, beraat kararı verilmesini istedi.

09.03.2017 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KALECİ Sinan Ören'in alacağını ödemedikleri iddiasıyla dolandırıcılık suçundan yargılanan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal için savcı, beraat kararı verilmesini istedi.

Kaleci Sinan Ören, 2012 yılında sözleşmesinin dolması üzerine kulüp başkanı Halil Ünal ile 2 yıllık sözleşme için 375 bin liraya anlaştı. İddialara göre Ünal, kulübün parasının olmadığını belirterek Sinan Ören'e 25 bin lira peşinat ile değişik meblağlarda 4 çek vererek transfer ücretinin ödeneceği vaadinde bulundu. Ünal, daha sonra Ören'e bir daire vereceğini söyledi. Kaleci Sinan Ören, sözleşme bedelini alamayınca avukatı aracılığıyla Halil Ünal'dan şikayetçi oldu. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile olayla karıştıkları öne sürülen yakınları Zeki Ünal, Musa Mert Ünal, Ali Ünal, Gönenç Ünal ve Ethem Şenoğlu hakkında 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'dolandırıcılık' suçlamasıyla dava açıldı.

Bugünkü duruşmaya tamamı tutuksuz olan sanıklardan Halil Ünal ile oğlu Musa Mert Ünal katıldı. Halil Ünal suçlamaları kabul etmeyerek, "Kulübün imza yetkisi bende olduğu için çekleri ben imzaladım. Biz çekleri ödemişizdir" dedi.

Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi savcısı esasa ilişkin görüşünü açıklarken olayın alacak ilişkisinden kaynaklanan uyuşmazlık olduğunu, bunun da hukuk mahkemelerinde çözülmesi gerektiğini belirterek sanıkların beraatlarını istedi. Mahkeme heyeti, kaleci Sinan Ören'in avukatının savcının görüşüne karşı yazılı beyanda bulunmak için süre istemesi üzerine duruşmayı 28 Mart'a erteledi.

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savcı, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal'ın Beraatını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement