Savcı Kansız'ın Öldürülen Akrabası Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Savcı Kansız'ın Öldürülen Akrabası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziosmanpaşa'daki silahlı saldırıda öldürülen Eski Ergenekon savcısı Cihan Kansız'ın akrabası Recep Selim Kansız toprağa verildi.

17.02.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa'daki  silahlı saldırıda öldürülen Eski Ergenekon savcısı Cihan Kansız'ın akrabası Recep Selim Kansız toprağa verildi.

Kansız için Gaziosmanpaşa Merkez Camii'nde cenaze namazı kılındı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı yoğun kar yağışı altında gerçekleşti. Daha önce Ergenekon Davası'nda görev yapan Sakarya Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız'ın akrabası olduğu öğrenilen Recep Selim Kansız'ın cenazesine Sedat Peker ve CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın çelenk gönderdi. CHP Eski Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen de cenazeye katıldı. Cenazeyi görüntülemeye çalışan basın mensupları cami avlusundan çıkarıldı. Cenaze Karlıtepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SALDIRI NASIL OLDU

Sarıgöl Mahallesi Marmara Caddesi'ndeki iş yerlerinin önünde bulunan Recep Selim Kansız, İzzet Kansız, Ahmet Bostan ve Muharrem Topaloğlu, aralarında daha önceden husumet bulunduğu belirtilen bir kişinin silahlı saldırısına uğramış, Recep Selim Kansız olayı yerinde yaşamını yitirmişti. Savcı Kansız'ın yeğeni Kaan Kansız da Gaziosmanpaşa'da 3 Mayıs 2011'de tabancayla vurularak yaralanmıştı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savcı Kansız'ın Öldürülen Akrabası Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement