Son dakika Kiraz haberleri, Kiraz son dakika, son dakika Kiraz

Son Dakika Kiraz Haberleri

  • Hamza Dağ: 5 sene sonra hizmetlerimiz konuşacak
    17 Mar Hamza Dağ: 5 sene sonra hizmetlerimiz konuşacak

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Kiraz ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Dağ, yaptığı konuşmada İzmir'in hizmete ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, 5 sene sonra yaptıkları hizmetlerin adlarına konuşacağını belirtti.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay: 'İzmir'e sahip çıkacağız'
    13 Mar CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay: 'İzmir'e sahip çıkacağız'

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Menderes Halk Buluşması'nda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, İzmir'e sahip çıkacaklarını ve en az 25 bin konut yapacaklarını söyledi.

  • CHP Lideri Özgür Özel İzmir Mendres'te Halk Buluşması Gerçekleştirdi
    13 Mar CHP Lideri Özgür Özel İzmir Mendres'te Halk Buluşması Gerçekleştirdi

    Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, İzmir Mendres'te halk buluşması gerçekleştirdi. Özel, burada yaptığı konuşmada, çiftçilerin ve emeklilerin yaşam şartlarının zorlaştığını belirterek, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde halkın tepkisini göstereceklerini söyledi. Ayrıca, CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek'in projelerinden bahsetti.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Tire'de Seçim Çalışmalarını Sürdürdü
    13 Mar CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Tire'de Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Tire'de seçim çalışmalarını sürdürdü. Tugay, çiftçilerin üretiminin değerini artırmak için çaba göstereceğini belirtti.

  • CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan: CHP'li Belediyecilik ile İzmir İçin, Ödemiş İçin, Her Şey Çok Güzel Olacak
    13 Mar CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan: CHP'li Belediyecilik ile İzmir İçin, Ödemiş İçin, Her Şey Çok Güzel Olacak

    CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sayesinde bugün çok sevdiği Ödemiş’e hizmet etmek için bu yola çıktığını söyleyerek, “Ülkemiz için de ilçemiz için de değişim şart. Bu değişimin ilk adımı 31 Mart. Herkesten 31 Mart'ta sandığa koşmalarını, aklında ve kalbinde yer edinenleri oy pusulasına yansıtmalarını rica ediyorum. İnanıyorum ki; bu coşku seli 31 Mart akşamı İzmir'in dağlarında da Ödemiş meydanlarında da devam edecek. Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik ile İzmir için, Ödemiş için her şey çok güzel olacak. Kazanan Ödemiş olacak” dedi.

  • 1969 Bilecik Spor, Tavşanlı Linyit Spor deplasmanında mağlup oldu
    11 Mar 1969 Bilecik Spor, Tavşanlı Linyit Spor deplasmanında mağlup oldu

    Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi 1969 Bilecik Spor, Tavşanlı Linyit Spor deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Maçta sakatlıklar ve oyuncu değişiklikleri nedeniyle zorlanan 1969 Bilecik Spor, galibiyeti kaçırdı. Ev sahibi ekip 40 puana yükselirken, 1969 Bilecik Spor 19 puanda kaldı. Bir sonraki maçta ise 1969 Bilecik Spor, İzmir temsilcisi Alaçatıspor ile karşılaşacak.

  • İzmir'in Kiraz ilçesinde otomobil kazası: 1 ölü, 3 yaralı
    07 Mar İzmir'in Kiraz ilçesinde otomobil kazası: 1 ölü, 3 yaralı

    İzmir'in Kiraz ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında, iki aracın çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybeden kişinin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

  • Ödemiş'te traktörle otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    05 Mar Ödemiş'te traktörle otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, traktörle otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Kazada, otomobilde bulunan 4 kişi ile traktörde yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılar, Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

  • DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DSP'yi İzmir'de hak ettiği yere getireceklerini söyledi
    03 Mar DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DSP'yi İzmir'de hak ettiği yere getireceklerini söyledi

    DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, İzmir'de düzenlenen bir toplantıda, DSP'nin İzmir'deki adaylarını tanıttı ve seçim çalışmalarını anlattı. Aksakal, DSP'nin İzmir'de diğer partilere göre daha nitelikli ve hedefleri olan bir adayı olduğunu belirtti ve partiyi hak ettiği yere getireceklerini söyledi. DSP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Cem Pülten ise İzmir'in CHP'nin kalesi olmadığını ve DSP'nin geçmişte de başarılı başkanlar çıkardığını vurgulayarak, sessiz çoğunluğun hizmetkarı olacaklarını ifade etti. DSP, İzmir'in birçok ilçesinde farklı adaylarla seçimlere katılacak.

  • Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
    23 Şub Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

    Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. İstanbul, İzmir, Şile, Ödemiş, Kaymakçı, Kiraz, Seydikemer, Söğüt, Diyarbakır, Mardin, Çanakkale, Çan, Adıyaman, Kahta, Artvin ve Erzurum gibi birçok ilde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

  • Başkan Adayı Tugay: Ben Büyükşehir Belediye Başkanı Olursam Siyasi Konuları Bir Kenara Bırakacağım
    22 Şub Başkan Adayı Tugay: Ben Büyükşehir Belediye Başkanı Olursam Siyasi Konuları Bir Kenara Bırakacağım

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, İzmir Ticaret Odası'nı (İTO) ziyaret etti. Tugay başkanlığı döneminde herkesin belediye başkanı olacağını belirterek, “Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olursam siyasi konuları bir kenara bırakacağım. Laiklikten, demokrasiden, insan haklarından asla ödün vermem, CHP’liyim ama bunun dışında şehirle ilgili verilecek tüm kararlarda tüm siyasi iradelerle, şehri temsil eden kurumlarla hepimiz birlikte bir doğruda çabalayarak şehir için en doğru kararı birlikte vermeliyiz” dedi.

  • İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, projelerini açıkladı
    22 Şub İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, projelerini açıkladı

    İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, İzmir proje ve aday tanıtım toplantısında projelerini açıkladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, toplantıda yaptığı konuşmada, 'İYİ Parti'nin misyonu 'Sen aday çıkarırsan o kazanır' cümlesine uymamaktır' dedi.

  • Tunç Soyer: 'İzmir Tarımı Hareketimiz Bir Cumhuriyet Devrimidir'
    17 Şub Tunç Soyer: "İzmir Tarımı Hareketimiz Bir Cumhuriyet Devrimidir"

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, kırsalda gelir getirici faaliyetleri artırma projesi kapsamında Menderes’te eğitim verilen 73 üreticiye 267 küçükbaş hayvan dağıttı. Dağıtım töreninde İzmirli çiftçilere 2024 yılı süt alım fiyatının yüzde 76 artırıldığının müjdesini veren Başkan Tunç Soyer, keçi sütünün 30, koyun sütünün ise 37 lira olarak belirlendiğini açıkladı. Büyükşehir’in İzmir'de üretilen sütün sadece 10'da 1'ine talip olmasına rağmen küçükbaş sütünün fiyatını yüzde yüz regüle ettiklerini ifade eden Başkan Soyer, “İzmir Tarımı hareketimiz bir Cumhuriyet devrimidir” dedi.

  • Soyer: 'İzmir tarımı hareketimiz bir Cumhuriyet devrimidir'
    17 Şub Soyer: "İzmir tarımı hareketimiz bir Cumhuriyet devrimidir"

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, kırsalda gelir getirici faaliyetleri artırma projesi kapsamında Menderes'te eğitim verilen 73 üreticiye 267 küçükbaş hayvan dağıttı.

  • Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
    17 Şub Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

    Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Gaziantep-Birecik Otoyolu, İzmir-Çeşme Otoyolu, İstanbul-İzmit yolunda yapılan çalışmalar nedeniyle trafik düzenlemeleri yapılırken, diğer bölgelerde de yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de belediye başkan adaylarını açıkladı
    15 Şub CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de belediye başkan adaylarını açıkladı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için İzmir'de partisinin belediye başkan adaylarını tanıttı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: İzmir'de seçimi kazanacağız
    15 Şub CHP Genel Başkanı Özgür Özel: İzmir'de seçimi kazanacağız

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de seçimi kazanacaklarını belirterek, bu konuda şüphelerinin olmadığını söyledi. Partisinin Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki belediye başkan adayları tanıtım törenine katılan Özel, İzmir'de daha önce görev yapan belediye başkanlarına teşekkür etti.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Filosuna 23 Yeni Otobüs Dahil Etti
    14 Şub İzmir Büyükşehir Belediyesi Filosuna 23 Yeni Otobüs Dahil Etti

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, ESHOT Genel Müdürlüğü filosuna 23 yeni otobüsü daha dahil etti. Solo otobüsler, kent merkezindeki yeni ve genişleyen yerleşim birimlerinin artan ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak.

  • Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için hazırlık yapıyor
    10 Şub Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için hazırlık yapıyor

    AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında İzmir'in farklı bölgelerinde hizmetler yapmaya devam ettiklerini belirtti. Dağ, ayrıca büyükşehir belediye başkanlığı için de planları olduğunu ve şehirde değişim başladığını söyledi.

  • İzmir'in Kiraz ilçesinde 10 kilo 500 gram esrar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı
    09 Şub İzmir'in Kiraz ilçesinde 10 kilo 500 gram esrar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı

    İzmir'in Kiraz ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, bir evde yapılan aramalarda 10 kilo 500 gram esrar, 30 kenevir tohumu, 33 tarihi eser niteliğinde obje, ruhsatsız tabanca ile 7 şarjör, 2 bin 323 fişek, 32 uzun namlulu tüfek fişeği, 4 av tüfeği, 24 fişek, suçtan elde edildiği değerlendirilen 50 bin lira, 1450 avro ve 100 dolar ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı ve jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • İzmir'de 900 Milyon TL'lik Yatırımla 78 Köprü Tamamlandı
    09 Şub İzmir'de 900 Milyon TL'lik Yatırımla 78 Köprü Tamamlandı

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başlattığı dirençli kent çalışmaları kapsamında, İzmir'in 26 ilçesinde 900 milyon liralık yatırımla 78 köprü ve menfezin yapımı tamamlandı.

  • İzmir'de Uyuşturucu Operasyonunda 5 Tutuklama
    06 Şub İzmir'de Uyuşturucu Operasyonunda 5 Tutuklama

    İzmir'de Buca, Kiraz, Ödemiş ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 6 kilo 440 gram esrar ve sentetik uyuşturucu, 7 bin 256 sentetik uyuşturucu hap ve 1 kilo 37 gram metamfetamin ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

  • AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: İzmir'e dair heyecanımızı konuşacağız
    31 Oca AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: İzmir'e dair heyecanımızı konuşacağız

    AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, CHP'deki İzmir adayı tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Dağ, İzmir'e dair heyecanlarını ve hizmetlerini konuşacaklarını belirtti. Ayrıca, toplu ulaşımda 90 dakika ücretsiz uygulamasını başlatacağını söyledi. Amatör spor kulüplerine destek vereceğini vurgulayan Dağ, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ile birlikte ilçedeki esnafı ziyaret etti.

  • İzmir'de Torbacılara Operasyon: 5 Tutuklama
    30 Oca İzmir'de Torbacılara Operasyon: 5 Tutuklama

    İzmir'de torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı. Operasyonda 6 kilo 440 gram esrar, 7 bin 256 uyuşturucu hap ve 1 kilo 37 gram metamfetamin ele geçirildi.

  • İzmir'de Uyuşturucu Ticareti Yapanlara Operasyon: 5 Kişi Tutuklandı
    30 Oca İzmir'de Uyuşturucu Ticareti Yapanlara Operasyon: 5 Kişi Tutuklandı

    İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 5 farklı adrese yapılan baskınlarda 3 kilo 565 gram esrar-skank, 2 kilo 875 gram esrar-skank, uyuşturucu madde yetiştirme düzeneği, 7 bin 256 adet captagon ve 1 kilo 37 gram metamfetamin ele geçirildi. 5 şüpheli tutuklandı, 2 şüpheli ise adli kontrol tedbirleriyle serbest bırakıldı.

  • CHP İzmir'de 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için adaylar netleşti
    30 Oca CHP İzmir'de 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için adaylar netleşti

    CHP İzmir'de yapılan toplantı sonucunda, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için adaylar belirlendi. Büyükşehir adayı olarak mevcut Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay seçildi. CHP'nin 22 ilçe belediyesinde ise üç mevcut başkan yeniden aday gösterildi. Büyükşehir dahil olmak üzere 20 belediye başkanının yerine ise yeni adaylar belirlendi. Ayrıca, 9 ilçede kadın adaylar yer aldı.

  • Listenin en dikkat çeken ismi! Lal Denizli, CHP'nin Çeşme adayı oldu
    30 Oca Listenin en dikkat çeken ismi! Lal Denizli, CHP'nin Çeşme adayı oldu

    CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için Cemil Tugay'ı aday olarak belirledi. İlçe adayları da ilan edilirken listenin en dikkat çeken ismi ise ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli oldu. 32 yaşındaki Lal Denizli, Çeşme Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi.

  • CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Oldu
    29 Oca CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Oldu

    CHP'nin, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilçe belediye başkan adayları belli oldu. CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplandı. Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda, partinin İzmir'deki Büyükşehir Belediyesi ile 30 ilçe belediye başkan adayı belirlendi. Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemil Tugay oldu. Aliağa ilçesinde Çağatay Güç, Balçova ilçesinde Onur Yiğit, Bayındır ilçesinde Davut Sakarsu, Bayraklı ilçesinde İrfan Önal, Bergama ilçesinde Tanju Çelik, Beydağ ilçesinde Şakir Başaran, Bornova ilçesinde Ömer Eşki, Buca ilçesinde Görkem Duman, Çeşme ilçesinde Lal Denizli, Çiğli ilçesinde Uygar Yıldırım, Dikili ilçesinde Adil Kırgöz, Foça ilçesinde Saniye Bora Fıçı, Gaziemir ilçesinde Ünal Işık, Güzelbahçe ilçesinde Mustafa Günay, Karabağlar ilçesinde Emine Helil İnay Kınay, Karaburun ilçesinde Nurşen Balcı, Karşıyaka ilçesinde Behice Yıldız İşçimenler Ünsal aday olarak gösterildi. Kemalpaşa ilçesinde Mehmet Türkmen, Kınık ilçesinde Sema Bodur, Kiraz ilçesinde Nasuh Coşkun, Konak ilçesinde Nilüfer Çınarlı Mutlu, Menderes ilçesinde İlkay Çiçek, Menemen ilçesinde Deniz Karakurt, Narlıdere ilçesinde Erman Uzun, Ödemiş ilçesinde Mustafa Turan, Seferihisar ilçesinde İsmail Yetişkin, Selçuk ilçesinde Filiz Ceritoğlu Sengel, Tire ilçesinde Hayati Okuroğlu, Torbalı ilçesinde Övünç Demir, Urla ilçesinde Selçuk Balkan belediye başkan adayı oldu.

  • CHP İzmir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Kesinleşti
    29 Oca CHP İzmir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Kesinleşti

    Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İzmir ve 31 ilçesinde belediye başkan adayları belli oldu. CHP İzmir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay olarak kesinleşti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Genel Merkez binasında düzenlenen Parti Meclisi (PM) toplantısında adayları açıkladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay oldu. Ayrıca, İzmir'in 30 ilçesinde de belediye başkan adayları belirlendi.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay oldu
    29 Oca CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay oldu

    CHP Parti Meclisi (PM), İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın aday gösterilmesini kararlaştırdı. Aynı zamanda İzmir'in ilçeleri için de başkan adayları belirlendi. PM kararına göre CHP'nin İzmir ilçe adayları da açıklandı.

  • CHP'nin İzmir'in ilçelerindeki belediye başkan adayları belli oldu
    29 Oca CHP'nin İzmir'in ilçelerindeki belediye başkan adayları belli oldu

    CHP Parti Meclisi'ndeki oylama sonuçlandı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için Cemil Tugay'ın adaylığı onaylandı. Büyükşehrin haricinde İzmir'in ilçelerinde de adaylar belli oldu.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Açıkladı
    29 Oca CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Açıkladı

    CHP Parti Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi. İzmir ilçe belediye başkan adayları da belirlendi.

  • Erdoğan İzmir'de.
    27 Oca Erdoğan İzmir'de.

    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de aday tanıtım toplantısında; "Şu İzmir Körfezi'nin hâli nedir ya? Kokudan geçebiliyor muyuz? Geçemiyoruz. Bir zamanlar, Belediye Başkanı olmadan önce İstanbul'da Haliç işte böyleydi. Haliç'i bu pisliklerden hamdolsun biz kurtardık. Şu andaki zat göreve geldi, göreve geldikten sonra tekrar Haliç eski hâline dönmeye başladı. İzmir'in ilçelerinin, mahallelerinin, sokaklarının hâli ortada. Şu güzelim önce Körfez'i kokutup, sonra kimyasal madde ile o kokuyu bastırmaya çalışanların bu şehre verecekleri hiçbir şeyi yoktur" dedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir
    27 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir

    CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de artık sadece şovla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir.

  • Cumhur İttifakı'nın İzmir'deki 30 ilçe belediye başkan adayları açıklandı
    27 Oca Cumhur İttifakı'nın İzmir'deki 30 ilçe belediye başkan adayları açıklandı

    Cumhur İttifakı'nın, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İzmir'deki 30 ilçe belediye başkan adayı tanıtıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım töreninde AK Parti'den 25, MHP'den 5 olmak üzere Cumhur İttifakı'nın İzmir'deki 30 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. AK Parti, Aliağa, Çeşme, Dikili, Foça ve Tire ilçelerinde MHP adayını destekleyecek.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
    27 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için bugün İzmir'de partisinin ilçe başkan adaylarını tanıttı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İzmir ilçe adaylarını açıkladı
    27 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İzmir ilçe adaylarını açıkladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda ilçe adaylarını açıkladı. Bayraklı'da Uğur Demirezen, Buca'da Adnan Öztekin, Konak'ta Ceyda Bölünmez Çankırı aday oldu.

  • Cumhurbaşkanlığı Atamaları: 20 Vali Yardımcısı ve 127 Kaymakam Görevlendirildi
    27 Oca Cumhurbaşkanlığı Atamaları: 20 Vali Yardımcısı ve 127 Kaymakam Görevlendirildi

    Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atamalarına göre, 20 ile vali yardımcısı, 127 ilçeye kaymakam atandı. Ayrıca, bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları da yayımlandı.

  • Yeniden Refah Partisi, İzmir'de Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı
    24 Oca Yeniden Refah Partisi, İzmir'de Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

    Yeniden Refah Partisi, İzmir'de 13 ilçe belediye başkan adayını tanıttı. Adaylar, İzmir'in çeşitli ilçelerinde hizmet ve gelişim vizyonlarını paylaştı. Parti, halka hizmet, şeffaflık ve katılımcılık ilkeleriyle hareket edeceğini vurguladı. Adaylar, İzmir'in her bir ilçesinde sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda sürdürülebilir kalkınmayı önceliklendiriyor. Yeniden Refah Partisi, İzmir'in her ilçesini modern ve sürdürülebilir bir gelişime doğru ilerletmeyi hedefliyor.

  • TİP, 24 belediye başkan adayını belirledi
    22 Oca TİP, 24 belediye başkan adayını belirledi

    Türkiye İşçi Partisi (TİP), 31 Mart Yerel Seçimleri için 5 büyükşehir, 1 il, 16 ilçe ve 2 belde belediyesi olmak üzere toplamda 24 belediye başkan adayını belirledi. TİP Parti Meclisi'nin açıkladığı adaylar arasında Kayseri, Kocaeli, Konya, Ordu ve Trabzon büyükşehir belediye başkan adayları da bulunuyor.

  • AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ: İzmir benim kıymetlimdir
    20 Oca AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ: İzmir benim kıymetlimdir

    CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Hamza Dağ, İzmir'e dönüşünde havaalanında coşkuyla karşılandı.

  • Yeniden Refah Partisi 56 Belediye Başkan Adayını Açıkladı
    18 Oca Yeniden Refah Partisi 56 Belediye Başkan Adayını Açıkladı

    Yeniden Refah Partisi, 1 büyükşehir, 3 il ve 53 ilçe olmak üzere toplamda 56 belediye başkan adayını daha açıkladı. Şarkıcı Davut Güloğlu da Düzce Belediye Başkan adayı oldu.

  • AK Parti'de büyük sürpriz! İstifaya zorlanan Cüneyt Yüksel, Tekirdağ adayı oldu
    18 Oca AK Parti'de büyük sürpriz! İstifaya zorlanan Cüneyt Yüksel, Tekirdağ adayı oldu

    Tekirdağ'da şarkıcı Melek Mosso'yu sahneye çıkardığı için eleştiri oklarını üzerine çeken ve sonrasında baskılara dayanamayarak istifa eden eski Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

  • İzmir Halkapınar-Otogar metrosu için 11. yılda 3 bin TL bütçe ayrıldı
    16 Oca İzmir Halkapınar-Otogar metrosu için 11. yılda 3 bin TL bütçe ayrıldı

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın 10 yıl önce İzmir'de yapmayı vaat ettiği Halkapınar-Otogar metrosu için 11. yılda 3 bin TL bütçe ayrılmasına tepki gösterdi. Aslanoğlu, AKP iktidarının İzmir'e olan sevgisinin bu kadar olduğunu belirterek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in iktidara çağrıda bulunduğunu ve CHP İzmir İl Başkanı olarak konuya ilişkin açıklama yaptığını ifade etti.

  • CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe belediye başkan adaylarıyla toplantı yaptı
    15 Oca CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe belediye başkan adaylarıyla toplantı yaptı

    CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir'de adaylıkları açıklanan altı ilçe belediye başkan adayı ve ilçelerin örgüt başkanları ile toplantı yaptı. Toplantıda çalışma yöntemleri ve yol haritası konuşuldu. Aslanoğlu, AKP iktidarı ve belediyelerinin vatandaşa yaşattığı yoksulluk ve hizmetsizliğe son vermek için İzmir'de tüm ilçe belediyelerini kazanacaklarını belirtti.

  • İzmir ve İlçelerinde Zirai Don Uyarısı
    11 Oca İzmir ve İlçelerinde Zirai Don Uyarısı

    İzmir ve ilçelerinde zirai don beklendiği belirtilerek, tarımsal faaliyetle uğraşan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. İzmir'in doğu ilçelerinde hafif, sahil kesimi hariç il genelinde hafif ve orta kuvvette zirai don olayı tahmin edildi.

  • DEVA Partisi İzmir ilçeleri için belediye başkan adaylarını tanıttı
    08 Oca DEVA Partisi İzmir ilçeleri için belediye başkan adaylarını tanıttı

    DEVA Partisi, İzmir'in Karabağlar, Seferihisar, Tire, Menderes, Kiraz, Güzelbahçe, Selçuk, Menemen ve Çiğli ilçeleri için belediye başkan adaylarını tanıttı. İl binasında düzenlenen basın toplantısına İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu ve adaylar katıldı. Adaylar, etik bildirgesine imza atarak çalışmalarına başladıklarını belirtti.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, Güzelbahçe'de ortak akıl toplantılarına devam etti
    04 Oca İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, Güzelbahçe'de ortak akıl toplantılarına devam etti

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, Güzelbahçe'de esnaf ziyareti yaparak yerel yönetimin önemine dikkat çekti ve topyekün kalkınmaya işaret etti. Atila, CHP Güzelbahçe İlçe Yönetimi ile bir araya gelerek destek aldı. Konuşmasında kent estetiği, kentsel tasarım, yerel ürünlerin markalaşması gibi konulara değindi ve İzmir'in topyekün kalkınacağını vurguladı.

  • ATO Başkanı: Kış Lastiği Takılmalı, Tedbirli Olmalıyız
    04 Oca ATO Başkanı: Kış Lastiği Takılmalı, Tedbirli Olmalıyız

    Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, küresel ısınma nedeniyle mevsim normalleri dışında hava şartları yaşandığını ancak buna güvenerek tedbiri elden bırakmamak gerektiğini belirterek, kış lastiğine geçiş zorunluluğu 1 Aralık tarihinde başladı. Baran, araçlara kış lastiği takılması ve kazalara karşı önlem alınması gerektiğini vurguladı.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı mağazalarıyla tüketicilerin ilgisini çekiyor
    26 Ara İzmir Büyükşehir Belediyesi Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı mağazalarıyla tüketicilerin ilgisini çekiyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uygun fiyatlı ve kaliteli gıda sunmak için hizmete aldığı Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı mağazaları tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Tamamı yerli besiden günde 5 ton et satışına ulaşan mağazaların 13’üncüsü yeni yıl öncesinde Karabağlar’ın Bozyaka semtinde açılacak.

  • İşte İzmir'in Fark Yaratan Muhtarları
    24 Ara İşte İzmir'in Fark Yaratan Muhtarları

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği “Fark Yaratan Muhtarlar” etkinliği kapsamında bu yıl ödüle layık görülen muhtarlar belli oldu. Ödül törenine katılan Başkan Tunç Soyer, “Birlikte şehrimizi çok daha güvenli ve huzurlu bir hayatla buluşturacağımıza bütün kalbimle inanıyorum” dedi.

  • İZELMAN Anaokulları'na Kiraz şubesi eklendi
    21 Ara İZELMAN Anaokulları'na Kiraz şubesi eklendi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN Anaokulları, Kiraz şubesini açtı. Başkan Soyer, açılış töreninde yaptığı konuşmada, İzmir'de eğitim devrimi yapmaya çalıştıklarını ve özel gereksinimli çocuklar için kooperatif okul modeliyle okul öncesi eğitim vereceklerini belirtti.

  • Ulaştırma ve Altyapı ile Tarım ve Orman bakanlıklarının 2024 yılı bütçeleri TBMM Genel Kurulunda
    18 Ara Ulaştırma ve Altyapı ile Tarım ve Orman bakanlıklarının 2024 yılı bütçeleri TBMM Genel Kurulunda

    Saadet Partisi milletvekilleri, TBMM Genel Kurulunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığının 2024 yılı bütçeleri üzerinde söz aldı.

  • DEÜ Veteriner Fakültesi'nde 'Beyaz Önlük Giyme Töreni'
    16 Ara DEÜ Veteriner Fakültesi'nde "Beyaz Önlük Giyme Töreni"

    DEÜ Veteriner Fakültesi'nde "Beyaz Önlük Giyme Töreni" Dokuz Eylül Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde "Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenlendi.

  • İzmir Ödemiş'te trafik kazası: 2 yaralı
    09 Ara İzmir Ödemiş'te trafik kazası: 2 yaralı

    İzmir Ödemiş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, üç araç karıştı ve iki araç üst üste çıktı. Kazada, iki araç sürücüsü yaralandı. Yaralılar, Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Ödemiş'te 3 otomobilin karıştığı kaza: 1 yaralı
    09 Ara Ödemiş'te 3 otomobilin karıştığı kaza: 1 yaralı

    İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana gelen kazada, iki otomobil çarpışarak yolun ortasında duran bir otomobile çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz, bizde olmayan belediyeleri kazanmaktır
    06 Ara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz, bizde olmayan belediyeleri kazanmaktır

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de partisinin yerel seçim hedefine ilişkin açıklamalarda bulundu. Dağ, AK Parti'nin öncelikli hedefinin, kendi bünyesinde olmayan belediyeleri kazanmak olduğunu belirtti.

  • Eski İbb Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Adaylık Başvurusu Yaptı: 'Ben Size Alnımın Terini Vaat...
    05 Ara Eski İbb Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Adaylık Başvurusu Yaptı: "Ben Size Alnımın Terini Vaat...

    Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu. İzmirlilere seslenen Gökce, “ Ben size kepçeyle, baretle, montla ter akıtarak kentin hangi sorunu varsa yerinde görmeyi ve kentliyle birlikte o sorunları çözmeyi vaat ediyorum. Ben size çok çalışmayı vaat ediyorum. Ben size emek vaat ediyorum, ter vaat ediyorum. Alnımın terini vaat ediyorum” diye konuştu. Gökce, “Önce 2024, sonra 2028 diyeceğiz ve 2023’te kapatamadığımız hesabı 2028’de çok keskin şekilde kapatacağız” dedi

  • Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı oldu
    05 Ara Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı oldu

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa eden Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı olduğunu açıkladı. Gökçe, İzmir'e hizmet etmek ve lider kent yapmak istediğini belirtti.

  • AstraZeneca Türkiye ve ÇEVKO Vakfı, çöp toplama etkinliği düzenledi
    29 Kas AstraZeneca Türkiye ve ÇEVKO Vakfı, çöp toplama etkinliği düzenledi

    AstraZeneca Türkiye ve ÇEVKO Vakfı, İstanbul'un Kartal ilçesinde gerçekleştirilen çöp toplama etkinliğiyle gönüllüler ve aileleri sürdürülebilir bir gelecek için bir araya geldi. AstraZeneca Türkiye, etkinlik kapsamında İstanbul, İzmir ve Ankara'daki ilçe belediyelerine 6 adet geri dönüşüm konteyneri bağışladı.

  • İzmir'in Tarım Reformu Yem Destekleriyle Büyüyor: 3 Yılda 45 Bin Ton Yem Bitkisi Tohumu
    25 Kas İzmir'in Tarım Reformu Yem Destekleriyle Büyüyor: 3 Yılda 45 Bin Ton Yem Bitkisi Tohumu

    İzmirli üreticinin doğduğu yerde doyması için küçükbaş desteğinden süt alımına kadar çiftçiyi her alanda destekleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, iklim krizine karşı dirençli ve verimliliği artıran yem bitkisi tohumu da dağıtıyor. 2020’den beri süren proje kapsamında, 6 ilçede toplam 45 ton yem bitkisi tohumu hibe edilerek çiftçinin üretim maliyeti azaltıldı.

  • Ödemiş'te Hafif Ticari Araç Yaya Çarpması Sonucu Ölüm
    23 Kas Ödemiş'te Hafif Ticari Araç Yaya Çarpması Sonucu Ölüm

    İzmir'in Ödemiş ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti. M.M. yönetimindeki araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Şafa Şahin'e çarptı. Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri sürücüyü gözaltına aldı.

  • İZELMAN Anaokulları Torbalı Şubesi Açıldı
    16 Kas İZELMAN Anaokulları Torbalı Şubesi Açıldı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN Anaokulları'nın Torbalı şubesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in katıldığı törenle açıldı. İZELMAN Anaokulları ile İzmir'in Türkiye'ye öncülük ettiğini belirten Başkan Soyer, yakında özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklar için kooperatif modeliyle anaokulu kuracaklarını duyurdu.

  • İzmir'de Fırtına Uyarısı
    10 Kas İzmir'de Fırtına Uyarısı

    İzmir'de yarından itibaren fırtına beklendiği ve olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olunması gerektiği duyuruldu. İzmir il genelinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması isteniyor. Fırtınanın yarın saat 10.00'da başlayıp, aynı gün saat 23.59'dan itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

  • İzmir hangi bölgede, ilçeleri neler? İzmir plaka kodu nedir? İzmir'in neyi meşhur?
    25 Eki İzmir hangi bölgede, ilçeleri neler? İzmir plaka kodu nedir? İzmir'in neyi meşhur?

    Hem tarihi hem de kültürel zenginlikleri ile bilinen İzmir, Türkiye'nin batı kıyısında bulunmaktadır. Aynı zamanda Türkiye'nin en önemli liman şehirlerinden biridir. Peki, İzmir hangi bölgede, ilçeleri neler? İzmir plaka kodu nedir? İzmir'in neyi meşhur? İşte detaylar...

  • Eskişehir'de Kiraz Bahçesinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    24 Eki Eskişehir'de Kiraz Bahçesinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Eskişehir'de Mihalıççık İlçesi Aydınlar Mahallesi yakınlarında bir kiraz bahçesinde çıkan yangın, ekiplerin müdahaleleri sonucu kontrol altına alındı. Yangında tarım arazileri yoğunlukta olmak üzere büyük bir alan zarar gördü.

  • Ödemiş'in Güney Çevre Yolu İçin Askı Süreci Başladı
    21 Eki Ödemiş'in Güney Çevre Yolu İçin Askı Süreci Başladı

    Ödemiş Belediyesince hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nda Ödemiş’i gelecek yüzyıla hazırlıyoruz” dedi.

  • Ödemiş Belediye Başkanı Eriş, 4,5 Yıllık Çalışmaları Muhtarlarla Değerlendirdi
    19 Eki Ödemiş Belediye Başkanı Eriş, 4,5 Yıllık Çalışmaları Muhtarlarla Değerlendirdi

    Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, 19 Ekim Muhtarlar Günü öncesi ilçedeki mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği buluşmada 4,5 yıllık çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin büyük destekleriyle şehrin geleceğini şekillendiren, altyapısı güçlü bir şehir olma yolunda ilerleten önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Eriş, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Ödemiş’in İller Bankası payından 330 milyon lira aktarıldığını, buna karşılık İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Ödemiş’e 1 milyar 123 milyon liralık yatırım yaptığını belirterek, Başkan Tunç Soyer’e teşekkür etti.

  • AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İnan: Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmak isteyenler şimdi onu genel başkanlık koltuğundan indirmeye çalışıyor
    15 Eki AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İnan: Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmak isteyenler şimdi onu genel başkanlık koltuğundan indirmeye çalışıyor

    AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Ödemiş ilçesinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmak isteyenlerin şimdi onu CHP'nin genel başkanlık koltuğundan indirmeye çalıştığını belirtti. İnan ayrıca, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına değinerek, AK Gençlik'in Filistin davasının yılmaz savunucusu olmaya devam edeceğini ve İzmir'in geri kalmışlığını AK Parti belediyeciliği ile gidermek istediklerini ifade etti.

  • Atama Kararları Resmi Gazete'de... Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü'ne Getirildi. 7 Üniversiteye Rektör Ataması Yapıldı
    15 Eyl Atama Kararları Resmi Gazete'de... Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü'ne Getirildi. 7 Üniversiteye Rektör Ataması Yapıldı

    Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan atama kararları ile aralarında Diyanet İşleri Başkanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’nın da bulunduğu bir çok kamu kurum ve kuruluşunda atamalar yapılırken, bazı üst düzey bürokratlar da görevden alındı. Sanatçı balet Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’ne atandı.

  • Astsubay Kıdemli Başçavuş Abdullah Şener Özkaya'nın Cenazesi Memleketinde Defnedildi
    07 Eyl Astsubay Kıdemli Başçavuş Abdullah Şener Özkaya'nın Cenazesi Memleketinde Defnedildi

    Ankara'da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Astsubay Kıdemli Başçavuş Abdullah Şener Özkaya'nın cenazesi, memleketi Beydağ ilçesinde toprağa verildi. Özkaya'nın naaşı, İzmir'e getirildikten sonra evinin önünde helallik alındı ve Beydağ Merkez Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Ardından askeri törenle Özkaya'nın cenazesi son yolculuğuna uğurlandı.

  • Kiraz'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kutlandı
    01 Eyl Kiraz'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kutlandı

    İzmir'in Kiraz ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı törenle kutlandı.

  • Kiraz'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerle kutlandı
    31 Ağu Kiraz'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerle kutlandı

    İzmir'in Kiraz ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla konser ve halk oyunları gösterisi düzenlendi.

  • İzmir'de yaşlı adam evine girmek isterken düşerek hayatını kaybetti
    31 Ağu İzmir'de yaşlı adam evine girmek isterken düşerek hayatını kaybetti

    İzmir'in Kiraz ilçesinde yaşayan 71 yaşındaki Osman Ç, evine girmek isterken dengesini kaybederek düştü. Başını beton zemine çarpan yaşlı adam hayatını kaybetti.

  • Kiraz'da 2. Tarım ve Sanayi Fuarı açıldı
    30 Ağu Kiraz'da 2. Tarım ve Sanayi Fuarı açıldı

    İzmir'in Kiraz ilçesinde, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kiraz 2. Tarım ve Sanayi Fuarı açıldı.

  • Kiraz'daki orman yangını kontrol altında
    23 Ağu Kiraz'daki orman yangını kontrol altında

    İzmir'in Kiraz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, karadan ve havadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangına ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yangına 2 uçak, 2 helikopter, 8 arazöz ve 2 su ikmal aracıyla müdahale edildi. Saat 13.30'da yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

  • İzmir Kiraz'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
    23 Ağu İzmir Kiraz'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

    İzmir'in Kiraz ilçesinde Çayağazı Mahallesi Tekke bölgesinde çıkan orman yangını, karadan ve havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı. İhbar üzerine olay yerine Orman İşletme Şefliği, İzmir Büyükşehir ve Kiraz belediyelerine bağlı ekipler sevk edildi. 2 uçak, 2 helikopter, 8 arazöz ve 2 su ikmal aracının müdahalesi sonucu alevler kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

  • İzmir'in Kiraz ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı
    23 Ağu İzmir'in Kiraz ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı

    İzmir'in Kiraz ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, karadan ve havadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangına ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yangına 2 uçak, 2 helikopter, 8 arazöz ve 2 su ikmal aracı ile müdahale edildi. Yangın saat 13.30'da kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

  • İzmir Kiraz'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı
    23 Ağu İzmir Kiraz'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

    İzmir'in Kiraz ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan 1 saatlik müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • MHP İzmir İl Başkanı: Yerel seçimler MHP'nin zafer seçimleri olacak
    15 Ağu MHP İzmir İl Başkanı: Yerel seçimler MHP'nin zafer seçimleri olacak

    MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir ilçelerinde gerçekleştirilen kongrelerde birlik ve beraberlik gösterildiğini belirterek, önümüzdeki yerel seçimlerin MHP'nin zafer seçimleri olacağını ifade etti. İlçe kongrelerine MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Soner Erkan Yıldız da katıldı. Kongrelerde konuşan Osmanağaoğlu, Zillet İttifakı ortaklarının birbirine düştüğünü ve Türkiye'nin ilerlemesini durdurmak isteyen küresel organizasyonların olduğunu söyledi. Şahin ise partililere seslenerek, yerel seçimlerde MHP'nin zafer kaynağı olacak birlik ve beraberlik göstermelerini istedi.

Advertisement