Son dakika Çağlayan haberleri, Çağlayan son dakika, son dakika Çağlayan

Son Dakika Çağlayan Haberleri

  • AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya geldi
    11:07 AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya geldi

    AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Aydın, gerçekleştirdiği ziyaretlerde, hayata geçirmek için '14 İlkede 61 Proje' hazırladıklarını belirterek Ortahisar Belediyesi'ni istişare kültürü ile yönetmek için vatandaşların oyuna talip olduklarını belirtti.

  • Marmaris'te Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Programı Düzenlendi
    10:56 Marmaris'te Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Programı Düzenlendi

    Marmaris Kaymakamlığı koordinesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi. Programa, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve diğer davetliler katıldı.

  • Marmaris Kaymakamlığı Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Daveti Düzenledi
    22:52 Marmaris Kaymakamlığı Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Daveti Düzenledi

    Marmaris Kaymakamlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü anısına şehit yakınları ve gazilere iftar daveti düzenledi. Kaymakam Nurullah Kaya, davette yaptığı konuşmada şehitleri anarak gazilere teşekkür etti ve Ramazan ayında şehit yakınlarının evlerine misafir olacaklarını belirtti. İftar programına birçok önemli isim katıldı.

  • Hakkari Çukurca'da Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    21:38 Hakkari Çukurca'da Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Kaymakamlık tarafından şehit yakınları ve gaziler için iftar programı düzenlendi. Kaymakam Mert Kumcu, programda şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti ve taleplerini dinledi. Programa Tuğgeneral Ahmet Atilla Dündar, Belediye Başkanı Ensar Dündar, Binbaşı Engin Çağlayan, Adem Köpük, Eyüp Akkaya ve diğer şehit aileleri ve gaziler katıldı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada İmamoğlu İnşaat Şirketi Genel Müdürü ifade verdi
    16:45 CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada İmamoğlu İnşaat Şirketi Genel Müdürü ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, İmamoğlu İnşaat Şirketi Genel Müdürü Tuncay Yılmaz 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Keleş'in ifadesinde, CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer tarafından verilen paraların taşınmasına yardım ettiğini söylediği belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Hakkari'de Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Töreni Düzenlendi
    15:22 Hakkari'de Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Töreni Düzenlendi

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzelendi.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntülerine İlişkin Soruşturmada Ali Rıza Braka İfade Verdi
    12:41 CHP İstanbul İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntülerine İlişkin Soruşturmada Ali Rıza Braka İfade Verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Ali Rıza Braka 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada paylaşılan görüntülerin maddi gerçeğin ortaya çıkarılması amacıyla resen soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında daha önce Fatih Keleş, Özgür Nas ve Can Poyraz'ın ifadesi alınmıştı.

  • Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Modipark Modifiyeli Otomobil Sporları Derneği'nin buluşmasına katıldı
    09:33 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Modipark Modifiyeli Otomobil Sporları Derneği'nin buluşmasına katıldı

    Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Modipark Modifiyeli Otomobil Sporları Derneği'nin Kocaeli Kongre Merkezi önündeki buluşmasında gençlerle bir araya geldi. Büyükakın, gençlere enerjilerini rahatça atabilecekleri ve çevreye rahatsızlık vermeyecekleri yeni bir alan sözü verdi.

  • Sakaryaspor, Altay'ı 2-0 mağlup etti
    17 Mar Sakaryaspor, Altay'ı 2-0 mağlup etti

    Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Sakaryaspor, sahasında karşılaştığı Altay'ı 2-0 mağlup etti. Sakaryaspor'un gollerini Kasongo ve Del Valle attı.

  • Sakaryaspor, Altay'ı 2-0 mağlup etti
    17 Mar Sakaryaspor, Altay'ı 2-0 mağlup etti

    Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Sakaryaspor, evinde konuk ettiği Altay'ı 2-0 mağlup etti. Sakaryaspor'un gollerini Kasongo ve Del Valle attı.

  • Trendyol Süper Lig: Kasımpaşa 1 - Galatasaray 1 (İlk yarı)
    17 Mar Trendyol Süper Lig: Kasımpaşa 1 - Galatasaray 1 (İlk yarı)

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray arasındaki mücadelede ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı. Maçta Icardi'nin kendi kalesine attığı golle Kasımpaşa öne geçerken, Galatasaray Mertens'in golüyle beraberliği sağladı.

  • Kasımpaşa, Galatasaray'a 4-3 mağlup oldu
    17 Mar Kasımpaşa, Galatasaray'a 4-3 mağlup oldu

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa, sahasında Galatasaray'a 4-3 yenildi. Maçta iki takım da birbirine üstünlük sağlamaya çalıştı ancak Galatasaray son dakikalarda attığı golle galibiyeti elde etti.

  • Kasımpaşa ve Galatasaray Arasında Eşitlik Bozulmadı
    17 Mar Kasımpaşa ve Galatasaray Arasında Eşitlik Bozulmadı

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanan maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Maçta her iki takım da gol bulurken, ikinci yarıda kazananı belirlemek için mücadele devam edecek.

  • Trafik Kazasında Kaybettiği Oğlu İçin Kütüphane Açan Muhtar Adayı
    17 Mar Trafik Kazasında Kaybettiği Oğlu İçin Kütüphane Açan Muhtar Adayı

    İbrahim Irmak, 12 yıl önce trafik kazasında kaybettiği oğlu için ilk kütüphaneyi açtı. Zaman içinde açtığı kütüphane sayısını 13'e çıkaran Irmak, binlerce kitabı kitapseverlerle buluşturdu. Ayrıca, çok kitap okuyan çocuklara hediye vererek teşvik etmeyi planlıyor. İbrahim Irmak, şimdi de muhtar adayı olarak mahallesini 'Türkiye'nin en çok kütüphanesi olan mahalle' yapma hedefiyle yola çıktı.

  • Antalya'da Bisiklet Hırsızlığına Karşı Ukraynalı Genç Dedektif Gibi İz Sürdü
    16 Mar Antalya'da Bisiklet Hırsızlığına Karşı Ukraynalı Genç Dedektif Gibi İz Sürdü

    Antalya'da yaşayan 22 yaşındaki reklam ve pazarlama uzmanı Ukraynalı Mishel Lazerenko, bisikletini çalan hırsızları iz sürerek polise teslim etti. Lazerenko, çalınan bisikletini ikinci el eşya platformunda buldu ve satıcıyla iletişime geçerek polis ekipleriyle birlikte hırsızların bulunduğu adrese baskın düzenledi. Baskında çok sayıda çalıntı bisiklet ve motosiklet ele geçirildi.

  • Samsun Bafra'da Pırasa Hasadı Sona Erdi
    16 Mar Samsun Bafra'da Pırasa Hasadı Sona Erdi

    Samsun'un Bafra ilçesinde 4 bin dekar alanda ekilen pırasanın hasadında sona gelindi. Bafra Ovası'nda dekar başına ortalama 5 bin ton ürün alınırken, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, 25 bin tonun üzerinde verim beklediklerini belirtti. Pırasanın yetiştirilmesinin zahmetli olduğunu dile getiren Tosuner, üreticilerin kilogramını 8-10 liradan sattığı pırasanın büyük marketlerde 35-40 liraya satıldığını ve bu farkın önlenmesi gerektiğini söyledi. Bafra Ovası'nda yetiştirilen pırasanın yüzde 95'inin ilçe dışına gönderildiğini ifade eden Tosuner, pırasanın 12 ay boyunca kullanılabildiğini ve ne kadar geç hasat edilirse verimin o kadar yükseldiğini vurguladı.

  • AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan'dan Seçim Açıklaması
    15 Mar AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan'dan Seçim Açıklaması

    AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde bir açıklama yaparak, partinin kuruluşundan bugüne görev yapmış olan tüm İl Başkanları ile birlikte inançla yürüdükleri yolda hazır ve kararlı olduklarını ifade etti. Çağlayan, tüm Zonguldaklıları şehrin daha ileri gitmesi için sahaya çıkmaya çağırdı ve hangi partiye gönül vermiş olursa olsun, tüm hemşerilerini Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan'a destek vermeye davet etti.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada ifadeler alındı
    15 Mar CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada ifadeler alındı

    CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntülerine ilişkin açılan soruşturmada, eski basın danışmanı Can Poyraz ve eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas'ın savcılık ifadeleri alındı. İfadelerde, görüntülerin CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sürecinde çekildiği iddia edildi. Ayrıca, teslim edilen paranın resmi kayıtlara girip girmediği konusunda bilgi bulunmadığı belirtildi.

  • Eyüpsultan'da kaza sonucu hayatını kaybeden genç için şüpheli baba serbest bırakıldı
    15 Mar Eyüpsultan'da kaza sonucu hayatını kaybeden genç için şüpheli baba serbest bırakıldı

    Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada şüpheli baba Bülent Cihantimur, 'suçluyu kayırma' suçundan çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'yurt dışına çıkış yasağı'na ek olarak 'imza atma' şeklindeki adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nın ölümüne ilişkin soruşturmada şüpheli baba ifade verdi
    15 Mar Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nın ölümüne ilişkin soruşturmada şüpheli baba ifade verdi

    Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada, şüpheli baba Bülent Cihantimur'un Savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Şüpheli ifadesinde, oğlunu Eylem'in olay yerinden gelip aldığını sonradan öğrendiğini belirtti ve oğlunun dönüp adalete teslim olacağına inandığını söyledi.

  • Eyüpsultan'da 1 ölü, 4 yaralı kaza: Şüpheli sürücünün babasına adli kontrol tedbiri
    15 Mar Eyüpsultan'da 1 ölü, 4 yaralı kaza: Şüpheli sürücünün babasına adli kontrol tedbiri

    Eyüpsultan'da meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücünün babası Bülent Cihantimur hakkında adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. Cihantimur, ifadesinde suçlamaları kabul etmediğini ve oğlunun dönmesini istediğini belirtti.

  • Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nin Hayatını Kaybettiği Kazada Babadan Açıklama
    15 Mar Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nin Hayatını Kaybettiği Kazada Babadan Açıklama

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Bülent Cihantimur, yazılı bir açıklama yaparak oğlunun Türkiye'ye gelip adalet önünde hesap vermesi gerektiğini belirtti. Cihantimur, Eylem Tok'un telefonlarını açmadığını öne sürdü ve tüm olanlardan dolayı üzgün olduğunu ifade etti.

  • Eyüpsultan'da meydana gelen kazada 1 ölü, 4 yaralı: Şüphelinin babası adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi
    15 Mar Eyüpsultan'da meydana gelen kazada 1 ölü, 4 yaralı: Şüphelinin babası adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi

    Eyüpsultan'da meydana gelen kazada 1 kişinin ölmesi ve 4 kişinin yaralanmasına neden olduğu belirlenen 17 yaşındaki sürücünün babası, adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

  • Firari sürücünün ünlü cerrah babasının ilk ifadesi ortaya çıktı
    15 Mar Firari sürücünün ünlü cerrah babasının ilk ifadesi ortaya çıktı

    İstanbul'da 1 kişinin ölümüne neden olduğu kaza sonrası ABD'ye kaçan 17 yaşındaki sürücünün babası Bülent Cihantimur ilk ifadesinde, eski eşinin kendisine haber vermeden oğlunu götürdüğünü öne sürdü.

  • Eyüpsultan'da kaza sonucu hayatını kaybeden genç için şüpheli baba adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi
    15 Mar Eyüpsultan'da kaza sonucu hayatını kaybeden genç için şüpheli baba adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi

    Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada şüpheli baba Bülent Cihantimur, 'suçluyu kayırma' suçundan Savcılıkta verdiği ifadesinin ardından 'yurt dışına çıkış yasağı'na ek olarak 'imza atma' şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

  • Armağan Çağlayan'dan zeytinyağı fiyatlarına tepki
    15 Mar Armağan Çağlayan'dan zeytinyağı fiyatlarına tepki

    Sık sık hayat pahalılığından isyan eden Armağan Çağlayan, 5 litre zeytinyağı fiyatının 2 bin 500 TL olmasına tepki gösterdi.

  • Ünlü estetik uzmanı Bülent Cihantimur, trafik kazasıyla ilgili ifade vermek üzere adliyeye geldi
    15 Mar Ünlü estetik uzmanı Bülent Cihantimur, trafik kazasıyla ilgili ifade vermek üzere adliyeye geldi

    Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından annesi tarafından yurtdışına kaçırılan ehliyetsiz sürücü T.C'nin babası olan ünlü estetik uzmanı Bülent Cihantimur, İstanbul Adliyesi'ne gelerek ifade verecek. Cihantimur'un, kazadan sonra yurtdışına kaçışta payı olup olmadığı tartışılıyor ve 'suçluyu kayırmak' suçlamasıyla ifade vermesi bekleniyor.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Selahattin Baki'ye adliyede destek verdi
    15 Mar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Selahattin Baki'ye adliyede destek verdi

    Fenerbahçe Spor Kulübü Basın Sözcüsü Selahattin Baki, Galatasaray Spor Kulübü'nün şikayeti üzerine ifadeye çağrıldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Baki'ye destek olmak için adliyeye geldi ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

  • İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, para sayma görüntülerine ilişkin ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı'na geldi
    15 Mar İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, para sayma görüntülerine ilişkin ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı'na geldi

    İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin ifade vermek üzere Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

  • İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, para sayma görüntüleriyle ilgili ifade vermek üzere adliyede
    15 Mar İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, para sayma görüntüleriyle ilgili ifade vermek üzere adliyede

    İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin ifade vermek üzere adliyeye geldi.

  • İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, para sayma görüntüleriyle ilgili ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı'na geldi
    15 Mar İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, para sayma görüntüleriyle ilgili ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı'na geldi

    İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Keleş'in ifadesi, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda alınacak.

  • Vahap Seçer, Gülnar, Bozyazı ve Anamur'u ziyaret etti
    14 Mar Vahap Seçer, Gülnar, Bozyazı ve Anamur'u ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Gülnar, Bozyazı ve Anamur'u ziyaret etti. Seçer, ziyaretlerinde atık su problemi, hizmetler ve seçimler hakkında konuştu. Gülnar'da Bayram Ali Dede'yi destekleyen Seçer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de destek istedi. Seçer, Bozyazı ve Anamur'da da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve halkın sevgi gösterileriyle karşılandı.

  • Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, esnafı ziyaret etti
    14 Mar Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, esnafı ziyaret etti

    Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Belediye Başkan adayı Mutlu Işıksu, Bahçıvan Sokak'ta esnafı ziyaret etti. Seçim çalışmalarını sürdüren Işıksu, esnaf ziyaretinde bulunarak, onlarla sohbet etti. Işıksu, Adapazarı'nın yarınlarını müreffeh bir hüviyete kavuşturacak çalışmalar yapacaklarını belirtti.

  • Ömer Selim Alan, Taşkömürü Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nü ziyaret etti
    14 Mar Ömer Selim Alan, Taşkömürü Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nü ziyaret etti

    Cumhur İttifakı Zonguldak Belediye Başkan adayı ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Türkiye Taşkömürü Üzülmez Müessese Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. Alan, çalışanlardan destek istedi ve madencilerle bir araya geldi.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntüleriyle ilgili soruşturma devam ediyor
    14 Mar CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntüleriyle ilgili soruşturma devam ediyor

    CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin açılan soruşturma kapsamında eski basın danışmanı Can Poyraz ve eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, görüntülerin maddi gerçeğini ortaya koymak için resen soruşturma başlatmıştı.

  • Ticaret Bakanlığı, restoranlarda fiyat listesi denetimi yaptı
    14 Mar Ticaret Bakanlığı, restoranlarda fiyat listesi denetimi yaptı

    Ticaret Bakanlığı, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Van dahil olmak üzere 17 ildeki restoran, lokanta ve kafelerde fiyat listelerinin görünür şekilde konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı. Bakanlık, tarife ve fiyat listelerine ilişkin belgelerin işletmelerin önüne ve masaların üzerine konulması şartını getirmişti. Denetimler sonucunda birçok işletme düzenlemeye uyum sağladı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntüleri İçin İfade Verme Süreci Başladı
    14 Mar CHP İstanbul İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntüleri İçin İfade Verme Süreci Başladı

    CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. Eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski basın danışmanı Can Poyraz, İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek ifade vermek üzere hazır bulundu. İBB Meclis Üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in ise yarın ifade vermesi bekleniyor.

  • Sosyal medyadaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin 2 kişi ifade vermek için adliyede
    14 Mar Sosyal medyadaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin 2 kişi ifade vermek için adliyede

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin ifade vermeye çağrılan 2 kişi adliyeye geldi. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in ise yarın ifade vermeye gelmesi bekleniyor.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri İle İlgili İfade Vermeye Gelen 2 Kişi Adliyede
    14 Mar CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri İle İlgili İfade Vermeye Gelen 2 Kişi Adliyede

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin ifade vermeye çağrılan 2 kişi adliyeye geldi. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in ise yarın ifade vermeye gelmesi bekleniyor.

  • İçişleri Bakanı: 5 günde 13 organize suç örgütü daha çökertildi
    13 Mar İçişleri Bakanı: 5 günde 13 organize suç örgütü daha çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde 401 organize suç çetesinin çökertildiğini belirterek, son 5 günde 13 organize suç örgütünün daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Yerlikaya, terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarla ilgili de bilgiler verdi.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın yabancı hakem talebini eleştirdi
    13 Mar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın yabancı hakem talebini eleştirdi

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarından şikayet eden Galatasaray için en büyük samimiyet testinin 'yabancı hakem'e destek verip vermemeleri olduğunu söyledi. Koç, ayrıca Galatasaray'ın transfer politikasını eleştirerek, hülleli transfer yapmada, oyuncu ayartmada Şampiyonlar Ligi'nde olduklarını belirtti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazası: Baba Özer Aci, soruşturma hakkında bilgi aldı
    13 Mar Eyüpsultan'da trafik kazası: Baba Özer Aci, soruşturma hakkında bilgi aldı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında oğlu hayatını kaybeden baba Özer Aci, savcılıktan soruşturma hakkında bilgi aldı. Aci, firari şüpheli Eylem Tok'un savcıyla görüşmediğini belirtti. Kazaya neden olan sürücü ve annesinin Türkiye'ye gelerek teslim olmasının ardından ailenin taziyeleri kabul edilecek. Baba Aci, soruşturma dosyasının tamamlanma aşamasında olduğunu ifade etti.

  • Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazada acılı aileye para teklif edildi
    13 Mar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazada acılı aileye para teklif edildi

    İstanbul'da yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, acılı baba Özer Aci adliyede açıklama yaptı. Özer Aci, karşı tarafın dolaylı olarak kendileriyle iletişime geçtiğini ifade ederek, ''Maddi ve manevi yanımda olduğu söylendi. Maddi kısmını kenara bırakıp 'buyurun gelin' dedik fakat şu ana kadar benimle iletişime geçen olmadı.'' dedi.

  • TSYD Sivas Şubesi Olağan Genel Kurulu Sonucunda Ali Yavuz Yeniden Başkan Seçildi
    13 Mar TSYD Sivas Şubesi Olağan Genel Kurulu Sonucunda Ali Yavuz Yeniden Başkan Seçildi

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Ali Yavuz, oy birliğiyle yeniden Sivas Şube Başkanı seçildi. Yapılan seçimde Yavuz'un yanı sıra yönetim ve denetleme kurulları da belirlendi. Ali Yavuz, konuşmasında TSYD Sivas Şubesi'nin başarılara imza atması için çalışacaklarını ve sporun her alanında var olacaklarını belirtti.

  • İstanbul'da yakalanan terör örgütü MLKP üyesi 3 kişi tutuklandı
    12 Mar İstanbul'da yakalanan terör örgütü MLKP üyesi 3 kişi tutuklandı

    İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda terör örgütü MLKP'ye üye oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 3'ü tutuklandı. Diğer 6 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu operasyon, 22 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen zincirleme baskınların ardından yapılan en son operasyondur.

  • İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 83'e kadar yükseldi
    12 Mar İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 83'e kadar yükseldi

    İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu, iftara yetişmek isteyenlerin de etkisiyle yüzde 83'e kadar yükseldi. Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda araçlar güçlükle ilerlerken, TEM otoyolunda Sancaktepe ile Ataşehir, Şile yolunda ise Altunizade ile Ümraniye arasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Avrupa Yakası'nda ise D-100 kara yolunda Okmeydanı ile Zincirlikuyu arasında trafik durma noktasına geldi.

  • İstanbul'da terör örgütü MLKP'ye yönelik operasyonda 3 zanlı tutuklandı
    12 Mar İstanbul'da terör örgütü MLKP'ye yönelik operasyonda 3 zanlı tutuklandı

    İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda terör örgütü MLKP'ye üye oldukları ve propagandasını yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Diğer 6 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

  • ASO Genel Sekreteri: Yeşil dönüşüm artık bir tercih değil, zorunluluktur
    12 Mar ASO Genel Sekreteri: Yeşil dönüşüm artık bir tercih değil, zorunluluktur

    Ankara Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen 'Eko-Üretim Dönüşüm Programı'nın bilgilendirme toplantısında ASO Genel Sekreteri Dr. Mehmet Canız, yeşil dönüşümün artık bir tercih değil, zorunluluk olduğunu belirtti. Programın açılış konuşmalarını ASO Genel Sekreteri Dr. Mehmet Cansız, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Emine Doğrukök ve TTGV Yönetim Kurulu Üyesi Levent Mete Özgürbüz gerçekleştirdi. Konuşmalarda, yeşil dönüşümün önemi vurgulandı ve programın verimli sonuçlar sağlayacağı ifade edildi.

  • Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, vatandaşlarla buluştu
    12 Mar Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, vatandaşlarla buluştu

    Serdivan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar, çeşitli ziyaretler yaparak vatandaşlarla görüştü. Alemdar, Tozlu Cami Vakfı ve Unkapanı Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim çalışmalarını sürdürdü. Alemdar, gençlerin taleplerini dinleyerek, Kültür Merkezi ve 1000 kişilik tiyatro salonu projesiyle Sakarya'da kültür ve sanata güçlü bir alan açacaklarını belirtti.

  • İzmir'de 'Döngüsel Ekonomi ve İyi Uygulamalar' semineri düzenlendi
    12 Mar İzmir'de 'Döngüsel Ekonomi ve İyi Uygulamalar' semineri düzenlendi

    EGİAD Sanayi ve Sürdürülebilirlik Komisyonu tarafından düzenlenen 'Döngüsel Ekonomi ve İyi Uygulamalar' seminerinde, çevresel sürdürülebilirlik ve kaynakların verimli kullanımı açısından döngüsel ekonominin önemi tartışıldı. Seminerde, sektöründe öncü firmaların iyi uygulama örnekleri paylaşıldı ve işbirliği teşvik edildi.

  • Ramazan Ayında Hurma Talebi Arttı
    12 Mar Ramazan Ayında Hurma Talebi Arttı

    Ramazan ayının gelmesi ile birlikte tezgahlardaki hurmalara ilgi arttı. Esnaf vatandaşları geçen yıldan kalıp yıkanarak tekrar tezgaha konan hurmalar konusunda uyarırken, taze hurma almanın püf noktalarını anlattı. Aşırı ucuz hurmaların geçen yılın mahsulü olabileceği belirtildi.

  • Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Karaman Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu
    11 Mar Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Karaman Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

    Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta ve partililerle birlikte Karaman Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Işıksu, evleri gezerek vatandaşlarla sohbet etti ve talepleri dinledi. Ramazan ayını tebrik ederek imsakiye hediyelerini takdim etti ve gönlünü açan herkese teşekkür etti. İnancı tam olan Işıksu, Adapazarı için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

  • Trabzon'da hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
    10 Mar Trabzon'da hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

    Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Remzi Reis yönetimindeki hafif ticari araç şarampole devrildi. Kazada Selma Reis hayatını kaybederken, sürücü ise yaralandı ve tedavi altına alındı.

  • İstanbulspor, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu
    10 Mar İstanbulspor, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında İstanbulspor, sahasında karşılaştığı Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu. Maçta İstanbulspor'un golünü Loshaj atarken, Kasımpaşa'nın gollerini Nuno da Costa ve Ben Ouanes kaydetti.

  • İstanbulspor, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti
    10 Mar İstanbulspor, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında İstanbulspor, sahasında Kasımpaşa ile karşılaştı. İlk yarıyı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Maçta Loshaj'ın attığı golle İstanbulspor galibiyete ulaştı.

  • Zonguldak'ta Elmas Park'ın açılışı yapıldı
    10 Mar Zonguldak'ta Elmas Park'ın açılışı yapıldı

    Zonguldak'ta Acılık semtinde bulunan Elmas Park'ın açılış töreni düzenlendi. Törene Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı ve diğer protokol üyeleri katıldı. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, parkın önemini vurgulayarak esnaflara hayırlı kazançlar diledi.

  • İçişleri Bakanı: Jandarma ve polis devriyelerinde yüz tanıma kamera sistemi kullanılacak
    09 Mar İçişleri Bakanı: Jandarma ve polis devriyelerinde yüz tanıma kamera sistemi kullanılacak

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bütün jandarma ve polis devriyelerinde ASELSAN'ın yaptığı yüz tanıma kamera sistemi kullanılacağını açıkladı. Ayrıca, terörle mücadelede son evrelerin yaşandığını belirten Yerlikaya, faaliyetler ve yakalamalarla ilgili istatistikleri paylaştı.

  • İçişleri Bakanı: 1 Haziran 2023 - 29 Şubat 2024 tarihlerinde 782 terörist etkisiz hale getirildi
    09 Mar İçişleri Bakanı: 1 Haziran 2023 - 29 Şubat 2024 tarihlerinde 782 terörist etkisiz hale getirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin terörle mücadelesini etkili bir şekilde sürdürdüğünü belirterek, 1 Haziran 2023 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 782 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, İHA ve SİHA'ların verdiği güçle teröristlere ağır darbeler vurulduğunu ifade etti. Ayrıca FETÖ ve DEAŞ'a yönelik operasyonlar hakkında da bilgi veren Yerlikaya, son 9 ayda birçok terör eyleminin engellendiğini vurguladı.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı: Türkiye'de oynanan oyunlar bozulacaktır
    09 Mar MHP Genel Başkan Yardımcısı: Türkiye'de oynanan oyunlar bozulacaktır

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan'ın programında yaptığı konuşmada, Türkiye'de oynanan oyunları bozduklarını ve bu seçimde de galip geleceklerini belirtti. AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati ise Mersin'in hizmetle ve yatırımlarla önemli bir merkez haline geleceğini söyledi. Serdar Soydan ise Mersin'e 100 projeyle hizmet etmek için geldiklerini ve kentin eksikliklerini gidermek için çalışacaklarını ifade etti.

  • Armağan Çağlayan, Yılmaz Erdoğan'ın kısık sesle konuşmasını anlamadığını belirtti
    09 Mar Armağan Çağlayan, Yılmaz Erdoğan'ın kısık sesle konuşmasını anlamadığını belirtti

    Armağan Çağlayan, İnci Taneleri dizisinde 'Azem' karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan'ın kısık sesle konuşması nedeniyle söyleneni anlamadığını sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla belirtti. Çağlayan, teknik bir sorun olduğunu düşündüğünü ve içeriğe itirazının olmadığını sadece kısık bir ses duyduğunu ifade etti.

  • Adanaspor ile Sakaryaspor 0-0 berabere kaldı
    09 Mar Adanaspor ile Sakaryaspor 0-0 berabere kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Adanaspor ile Sakaryaspor arasında oynanan maç 0-0 berabere sonuçlandı. Maçta her iki takım da gol bulamayarak birer puanla sahadan ayrıldı.

  • Adanaspor ve Sakaryaspor Berabere Kaldı
    09 Mar Adanaspor ve Sakaryaspor Berabere Kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Adanaspor, evinde karşılaştığı Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçta her iki takım da gol bulamadı. Adanaspor'un birçok gol pozisyonuna rağmen kaleci Cihan ve savunma etkili bir performans sergiledi. Sakaryaspor ise hücumda etkisiz kaldı. Maçın sonucunda her iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı.

  • 'Türkiye'nin en iyisi' diyen Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yıldızını yere göğe sığdıramadı
    09 Mar "Türkiye'nin en iyisi" diyen Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yıldızını yere göğe sığdıramadı

    Galatasaray'ın Çaykur Rizespor karşısındaki müthiş oyununu yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılıların yıldız kalecisi Muslera'ya övgüler yağdırdı. Dilmen, Muslera'nın Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi olduğunu belirtirken, bu görüşünü Volkan Demirel'in de desteklediğini söyledi.

  • Avukat ve YouTuber Armağan Çağlayan, adının dolandırıcılık için kullanıldığını açıkladı
    08 Mar Avukat ve YouTuber Armağan Çağlayan, adının dolandırıcılık için kullanıldığını açıkladı

    Avukat ve YouTuber Armağan Çağlayan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, adının dolandırıcılık için kullanıldığını belirtti. Çağlayan, Doğa Yatırım adlı bir şirketin, kendisinin ve İsmail Küçükkaya'nın isimlerini ve fotoğraflarını kullanarak dolandırıcılık yaptığını ifade etti. Çağlayan, sponsorlu reklam olarak karşısına çıkan bu dolandırıcılığa itibar edilmemesi ve paranın korunması gerektiğini vurguladı. Kendisinin hiçbir yatırım şirketiyle böyle bir anlaşması olmadığını belirtti.

  • İstanbul'da haftanın son gününde trafik yoğunluğu yüzde 90'a çıktı
    08 Mar İstanbul'da haftanın son gününde trafik yoğunluğu yüzde 90'a çıktı

    İstanbul'da haftanın son gününde akşam saatlerinde trafik yoğunluğu, yağmurun da etkisiyle yüzde 90'a kadar yükseldi. Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda, TEM otoyolunda ve Anadolu Otoyolu'nda trafik durma noktasına geldi. Avrupa Yakası'nda ise D-100 kara yolunda ve Basın Ekspres Caddesi'nde trafik ağır seyretti. Toplu taşıma duraklarında da yoğunluk yaşandı.

  • Duruşmaya damga vuran diyalog! Seçil Erzan'dan yengesine: Doğruyu söyle
    08 Mar Duruşmaya damga vuran diyalog! Seçil Erzan'dan yengesine: Doğruyu söyle

    ''Yüksek karlı gizli fon'' adıyla bilinen dolandırıcılık davasında sanıklar arasında yer alan Seçil Erzan, bugün 4. kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada dinlenen Seçil Erzan'ın yengesi, ''Darbedildiğini görmedim ama kuzenleri tarafında sözlü şiddet vardı'' dedi. Bu cümle sonrasında Seçil Erzan, yengesini, ''Yenge doğruyu söyle'' diyerek uyardı.

  • Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak: Yeni dönemde Akdeniz'in altın çağı başlıyor
    08 Mar Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak: Yeni dönemde Akdeniz'in altın çağı başlıyor

    Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, yeni dönemde Akdeniz'in adeta altın çağını yaşayacağını vurgulayarak, "Akdeniz'de 5 yılda hayata kattığımız, ilçemizi her alanda değiştirip dönüştüren, hiçbir ayırım yapmadan herkese ve her kesime dokunan hizmetlerimiz birer fragmandı, film 31 Mart'tan...

  • Kastamonu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, Zonguldak Günü önerisini destekliyor
    08 Mar Kastamonu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, Zonguldak Günü önerisini destekliyor

    Kastamonu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bahattin Şenol, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın yılın 67. Günü Zonguldak Günü olması tavsiyesini desteklediklerini açıkladı. Şenol, Zonguldak'a aidiyetlerinin memleket sevdası ile eş değer olduğunu ifade etti.

  • Yunus Günçe, kazada hayatını kaybeden Efe Deprem'in ardından hüngür hüngür ağladı
    08 Mar Yunus Günçe, kazada hayatını kaybeden Efe Deprem'in ardından hüngür hüngür ağladı

    Yunus Günçe, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden oyuncu arkadaşı Efe Deprem'in ardından gözyaşlarına boğuldu. Hayatına geri dönemediğini söyleyen Günçe, "Üzerine toprak attık, aklımdan çıkmıyorsun" diyerek hüngür hüngür ağladı.

  • Kızılcık Şerbeti'nde oynayan Berkay Akdemir, Aldatmak dizisine transfer oldu
    08 Mar Kızılcık Şerbeti'nde oynayan Berkay Akdemir, Aldatmak dizisine transfer oldu

    Kızılcık Şerbeti'nde Nursema'yı düğün günü camdan atan İbrahim'i oynayan Berkay Akdemir, ATV ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinin kadrosuna dahil oluyor.

  • Hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin avukatlarından açıklama: Eylem Tok ve oğlunu havalimanına babanın çalışanları bıraktı
    07 Mar Hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin avukatlarından açıklama: Eylem Tok ve oğlunu havalimanına babanın çalışanları bıraktı

    İstanbul'da ünlü yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu, karıştığı kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olmuştu. Aci ailesinin avukatları yaptıkları açıklamada "En son gördüğümüz kadarıyla havaalanına suçlu anne ve çocuğu bırakan kişilerin ne yazık ki babanın iş yerinde çalışan kişiler olduğunu öğrendik. Babayla ilgili şikayeti de yapacağız." dedi. Çocuğun babası ünlü doktor Bülent Cihantimur ise kazadan sonra yaptığı açıklamada olaya ilişkin "Haberim yok" demişti.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Zonguldak'ta Projeleri Tanıttı
    07 Mar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Zonguldak'ta Projeleri Tanıttı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Son 22 yılda yerli ve milli anlayışın temellerini atarken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, milletimizin emrinde gece gündüz hep birlikte gayret ediyoruz.

  • Eyüpsultan'da ATV kazası: Avukat, sürücü ve annesine ilişkin suçlamalarda bulundu
    07 Mar Eyüpsultan'da ATV kazası: Avukat, sürücü ve annesine ilişkin suçlamalarda bulundu

    Eyüpsultan'da meydana gelen ATV kazasında bir kişi öldü, dört kişi yaralandı. Kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü ve annesi hakkında avukat suç duyurusunda bulundu. Avukat, annenin oğlunu yurt dışına kaçırarak delil karartma amacı güttüğünü iddia etti. Yaralılar ise şüphelilerin Türkiye'ye gelerek teslim olmasını istedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sürücü ve annesi hakkında kırmızı bülten talebinde bulundu.

  • Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca ilçesini ziyaret etti
    07 Mar Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca ilçesini ziyaret etti

    Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Çukurca ilçesini ziyaret ederek Zap Kadın Kooperatifi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğündeki okçuluk kursunun açılışını yaptı. Çelik, kadının toplumda var oluşunun güç kattığını belirterek kadınlara desteklerinin olduğunu vurguladı.

  • Ticaret Bakanlığı, Ramazan Ayı Öncesi Marketlerde Fahiş Fiyat Denetimi Yaptı
    07 Mar Ticaret Bakanlığı, Ramazan Ayı Öncesi Marketlerde Fahiş Fiyat Denetimi Yaptı

    Ticaret Bakanlığı, Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Bursa, Antalya, Konya, İzmir, Kocaeli ve Kayseri'deki marketlerde ramazan ayı öncesi fahiş fiyat ve etiket denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde ürün fiyatları, etiketlerdeki uygunluk ve alım fiyatları incelendi. Ayrıca, meyve ve sebzelerin menşei ve geliş fiyat bilgisi de kontrol edildi. Denetimlerin ramazan ayı boyunca yaygın olarak sürdürüleceği belirtildi.

  • Sahte denklik belgesi soruşturmasında gözaltına alınan 30 şüpheli adliyeye sevk edildi
    07 Mar Sahte denklik belgesi soruşturmasında gözaltına alınan 30 şüpheli adliyeye sevk edildi

    İstanbul merkezli 13 ilde yürütülen sahte 'denklik belgesi' ile ilgili başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 30 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, hileli denklik belgesiyle üniversitelerin tıp, hukuk, eczacılık gibi bölümlerine yerleşmekle suçlanıyor. Aralarında bir holdingin Yönetim Kurulu Başkanı, avukat, diş hekimi asistanı ve sigortacının da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.

  • İstanbul'da seçmen sayısı 36 bin 455 kişi azaldı
    07 Mar İstanbul'da seçmen sayısı 36 bin 455 kişi azaldı

    Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 11 milyon 314 bin 516 kişinin sandık başına gideceği İstanbul'da, geçen yıl yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne göre 36 bin 455 kişi düştü. İstanbul'da en az seçmenin bulunduğu Adalar'da 13 bin 682 kişi sandığa gidecek, en çok seçmenin yer aldığı Esenyurt'ta ise 642 bin 455 kişi sandığa gidecek. İstanbul'daki ilçelerin seçmen ve sandık sayıları da verilmiştir.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: '9 ay boyunca göçle ilgili 5 bin 881 operasyon yaptık'
    06 Mar İçişleri Bakanı Yerlikaya: "9 ay boyunca göçle ilgili 5 bin 881 operasyon yaptık"

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Düzensiz göçle 4 başlıkta mücadele ediyoruz.

  • Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cihanbeyli ve Kulu'da esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi
    06 Mar Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cihanbeyli ve Kulu'da esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi

    Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cihanbeyli ve Kulu ilçelerinde esnafla ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Altay, ilçeler için yapılan çalışmalara değinerek, belediye başkanları, teşkilatlar, milletvekilleri ve bakanların büyük katkısı olduğunu belirtti.

  • Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki öğrenci Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında birinci oldu
    06 Mar Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki öğrenci Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında birinci oldu

    Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan orta okul öğrencisi Bilge Demirel, Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında birincilik elde etti. Demirel, şimdi Spor Toto Türkiye 16 Yaş Altı Yürüyüş Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, Muş'un atletizmde başarılı sporcular yetiştirdiğini belirtti ve Demirel'in Antalya'da düzenlenecek yarışmalara hazırlandığını söyledi.

Advertisement