Savunma Sanayii Müsteşarlığı, 14 Uzman Yardımcısı Alacak - Son Dakika
Güncel

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, 14 Uzman Yardımcısı Alacak

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, sınavla 14 savunma sanayii uzman yardımcısı alacak.

12.08.2014 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, sınavla 14 savunma sanayii uzman yardımcısı alacak. Sınava başvuracak adayların 1 Eylül 2014 Pazartesi gününe kadar başvurularını yapmaları gerekecek.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Savunma Sanayii Müsteşarlığı'na, sınavla 14 uzman yardımcısı alınacak. Sınava girecek adayların 6-7 Temmuz 2013 ve 5-6 Temmuz 2014 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavları (KPSS)'ndan birinden; Hukuk fakültesi mezunları için KPSS P(79) İşletme bölümü için KPSS P(23), İktisat bölümü için KPSS P(22), diğer bölümler için KPSS P(1)puan türlerinden en az 85 puan almış olmaları gerekecek.

Aynı zamanda adayların son müracaat tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)/Yabancı Dil Sınavı (YDS)'den İngilizce alanında en az 80(seksen) puana veya Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir puana sahip olmaları gerekecek.

Adaylar başvurularını; Müsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, belirtilen belgeleri son başvuru tarihi olan 1 Eylül 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar saat 18.00'a sisteme yükleyecekler.

Giriş sınavı sözlü sınav şeklinde yapılacak. Giriş sınavında başarılı sayılabilmek için, 100 puan üzerinden en az 70 tam puan almak gerekecek. Adaylar, başarı puanı en yüksek adaydan başlamak suretiyle başarı derecesine göre sıralanacak. Atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl aday işe alınmaya hak kazanacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Savunma Sanayii Müsteşarlığı, 14 Uzman Yardımcısı Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement