Savur Kadın Destek Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Savur Kadın Destek Merkezi Hizmete Açıldı

Mardin'in Savur ilçesinde Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi kapsamında Kaymakamlık ve Proje Ofisi girişimleriyle oluşturulan Kadın Destek Merkezi törenle hizmete açıldı.

24.06.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Savur ilçesinde Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi kapsamında Kaymakamlık ve Proje Ofisi girişimleriyle oluşturulan Kadın Destek Merkezi törenle hizmete açıldı.

Savur Safa Mahallesi'nde açılışı yapılan Kadın Destek Merkezi'nde konuşan Savur Kaymakamı Cengiz Ayhan, kadınlara yönelik böyle bir merkezi açabilmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Kurslara ve destek merkezine olan yoğun ilgi neticesiyle doğru bir iş yaptığının farkına vardıklarını ifade eden Ayhan, merkezin kadınlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dargeçit Kaymakamı İbrahim Gencer ve çok sayıda davetilinin katıldığı programda Ayhan ve projenin koordinatörü Deniz Ayhan, merkezin açılışını yaptı.

Merkezde ilçede yaşayan eğitim alma fırsatı yakalayamamış kadın ve genç kızlara, değişik dallarda beceri ve eğitim imkanı sunulacağı, aşçılık, pastacılık, kuaförlük, çocuk ve yaşlı bakımı, dikiş-giyim, ev tekstili, temel bilgisayar kullanımı, spor, mum yapımı, okuma-yazma gibi birçok kursun faaliyete gireceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Savur Kadın Destek Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement