Sayder'den İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Sayder'den İftar Yemeği

Sayder\'den İftar Yemeği

Sapanca At Yetiştiricileri Derneği (SAYDER) ile At Sporu ve Turizm Derneği, önemli misafirlerine Sasa Harmanlık Tesisleri’nde nezih bir iftar yemeği verdi.

05.07.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca At Yetiştiricileri Derneği (SAYDER) ile At Sporu ve Turizm Derneği, önemli misafirlerine Sasa Harmanlık Tesisleri'nde nezih bir iftar yemeği verdi.

SAYDER'in davetlisi olarak gelen sanatçı İsmail Türüt, TAY TV Program Yönetmeni Hakan Cantınaz ve misafirler, ilk olarak Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer'i makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından, SASA Harmanlık Tesisleri'nin Saltanat Kayığı ile Sapanca Gölü'nde kısa bir tur atan misafirler, neşeli bir sohbet eşliğinde akşam romantizmi yaşadı. Düzenlenen iftar programına, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Sanatçı İsmail Türüt, Tay TV Program Yönetmeni ve Safkan İngiliz Yarış Atı Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Cantınaz, Tay TV Yorumcusu Eray Balcı, ünlü at sahibi Osman Saraç, Bursa ve Yalova'dan at sahipleri ve yetiştiricileri, SAYDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti Sapanca Belediye Meclis Üyesi Cengiz Emil ve çok sayıda davetli katıldı.

Çok sıcak ve samimi bir sohbet eşliğinde ilerleyen SAYDER İftar Yemeği'nde Başkan Yılmazer'in oğlu Muhamed Ali Yılmazer, bir kemençe resitali sundu. Çalınan kemençeye eşlik eden İsmail Türüt, katılımcıların ricasını kırmayarak mini bir konser verdi. Misafirlerin büyük bir zevkle izlediği konser sonrasında bir açıklama yapan Türüt, SAYDER'in bu sene 16 Ağustos'ta 3'üncüsü düzenlenecek olan Mahalli At Yarışlarından bir gün önce Sapanca Atatürk Stadyumu'nda konser vereceğini söyledi ve Sapanca' da mahalli düzeyde gerçekleştirilecek at yarışlarına yapacağı katkılar için Başkan Yılmazer'e teşekkürlerini iletti.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, düzenlenen iftar yemeği için SAYDER Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Emil ve SAYDER Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Yılmazer, Sapanca'nın adını olumlu anlamda duyuracak her tür etkinliğe hiç koşulsuz destek vereceklerini ve bu anlamda düzenlenen mahalli at yarışlarıyla Sapanca' nın adını bir adım öne çıkaran SAYDER' in de ayrı bir övgüye mazhar olduğunu belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sayder'den İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement