Scott Arnold'dan Türkez'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Scott Arnold'dan Türkez'e Ziyaret

Scott Arnold\'dan Türkez\'e Ziyaret

Erzurum’da 5-13 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan 2016 Gençler Dünya Curling Şampiyonası öncesinde incelemelerde bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Dünya Curling Federasyonu Organizasyon sorumlusu Scott Arnold, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez’i ziyaret etti.

13.11.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da 5-13 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan 2016 Gençler Dünya Curling Şampiyonası öncesinde incelemelerde bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Dünya Curling Federasyonu Organizasyon sorumlusu Scott Arnold, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez'i ziyaret etti.

Scott Arnold, 2016 Dünya Gençler Curling Şampiyonası'nın yapılacağı Curling Arena'da incelemelerde bulunduktan sonra İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Beraberinde Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim kurulu Üyesi Özcan Işık, Dünya Gençler Curling Şampiyonası'nın Teknik Sorumlusu Celal Cüneyt İşgör ile birlikte İHA Bölge Müdürü Türkez'i ziyaret eden Scott Arnold, organizasyona Dünya Curling Federasyonu Başkanı Kate Caithness'in de katılacağını belirterek, Erzurum'da gördüğü altyapıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Scott Arnold, şampiyona öncesi Erzurum'a gelecek olan curling şampiyonlarının okullarda curlingin tanıtımı noktasında düzenlenecek etkinliklere katılacağını ifade ederek, curlingin her geçen gün potansiyelini artırdığına dikkat çekti.

Ayhan Türkez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 17 ülkeden 20 takımın katılacağı şampiyona öncesinde Türkiye Buz Federasyonu yönetimi olarak bütün hazırlıkların en ince detayına kadar tamamlanmış olacağını belirtti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Scott Arnold'dan Türkez'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement