Sea To Sky'da Dağ Yarışı - Son Dakika
Spor

Sea To Sky'da Dağ Yarışı

Sea To Sky\'da Dağ Yarışı

Antalya’nın Kemer ilçesinde bu yıl 6.sı düzenlenen Red Bull Sea to Sky Herd Enduro yarışmasının ikinci etabı olan Dağ Yarışı’nda birinciliği İngiliz Jonny Walker, ikinciliği İngiliz Graham Jarvis ve üçüncülüğü Alman Andreas Lettenbichler kazandı.

03.10.2015 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 6.sı düzenlenen Red Bull Sea to Sky Herd Enduro yarışmasının ikinci etabı olan Dağ Yarışı'nda birinciliği İngiliz Jonny Walker, ikinciliği İngiliz Graham Jarvis ve üçüncülüğü Alman Andreas Lettenbichler kazandı.

Sabah 09.00'da Kemer'in Çınarlıpınar Mevkii'nden start alan 300'e yakın sporcu Sapandere, Meşeçukuru, Gölbastığı Göynük Yaylası, Üçoluk, Kaplanlı Dağı, Ovacık, Küçük Ovacık, Bölücekdibi, Sumakseniri'nden geçerek 50 kilometrelik yarışı Kesme Boğazı'ndaki finiş noktasında tamamlamak için mücadele verdi.

Dün yapılan Plaj Yarışı sıralamasıyla start alan sporculardan, uzun ve zorlu parkurdaki doğal engelleri aşıp finiş noktasının bulunduğu Kesme Boğazı Mevkii'ne yorgun argın gelenleri, burada yapay engellerden oluşan bir sürpriz karşıladı. Derenin üzerinden yapılan tahta köprülerden, derinin üzerine konulmuş büyük bir ağaç gövdesinin üzerindeki bir-iki karış genişliğindeki tahta üzerinden, bir tek keresteden oluşan köprüden geçebilenler, çok dik bir toprak rampayı aşarak yarışı tamamladı.

Dağ Yarışı'nda, dün yapılan Plaj Yarışı'ndaki sıralama değişmedi ve birinciliği İngiliz Jonny Walker, ikinciliği İngiliz Graham Jarvis ve üçüncülüğü Alman Andreas Lettenbichler kazandı.

Katılımın yüksek olmasından dolayı startların 12.00'ye kadar devam ettiği yarışı tamamlamak için verilen süre 4 saat. Yarış, hafta sonunu adrenalin dolu bir yarışla değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı binlerce kişi tarafından izlendi. Uluslararası Red Bull Sea to Sky'ın ana yarışı olan Dağ Yarışı, yarın yapılacak ve bu yılın şampiyon enduro sporcusu belirlenecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sea To Sky'da Dağ Yarışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement