Sean Paul İstanbul'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Sean Paul İstanbul'da

Jamaikalı DJ, dancehall ve reggae şarkıcısı Sean Paul, İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

25.07.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jamaikalı DJ, dancehall ve reggae şarkıcısı Sean Paul, İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

Bu akşam Maslak Arena Festival Çadırı'nda sahne alacak ünlü şarkıcı, dün gece geldiği İstanbul'da havaalanında çektiği görüntülerini, hayranları için kişisel sosyal medya hesapları Twitter ve Instagram üzerinden paylaştı.

Rapsody Travel & Events'in organizasyonuyla İstanbul'a gelen Sean Paul, "She Doesn't Mind", "Temperature", "We Be Burnin", "Got 2 Luv U", "Get Busy", "Come On To Me", "Bailando" gibi single'larıyla ve Beyonce ile yaptığı "Baby Boy" düetiyle tüm dünyada tanındı.

Ünlü şarkıcının resmi konser programında görünmemesine rağmen, yarın KKTC'de gerçekleşmesi beklenen konseri, sosyal medya üzerinde bazı Rumların tepkisine yol açtı.

Sean Paul, 28 ve 29 Temmuz'da ise Antalya'da konser verecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sean Paul İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı
    20:24 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı

    Manisa'da düzenlenen Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nin programı tanıtıldı. Festival, 23 Nisan'da başlayacak ve çeşitli etkinliklerle 28 Nisan'da sona erecek. Festivalde konserler, paneller, sergiler ve mesir saçımı gibi etkinlikler yer alacak.

  • Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı
    20:18 Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı

    Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, Yeni Balkan Yayınevi tarafından düzenlenen Üsküp Kitap Fuarı'na katıldı. Büyükelçi Ulusoy, fuar kapsamında tanıtılan kitapların yazarlarıyla sohbet etti ve Türkçe dilinin Kuzey Makedonya'da canlı tutulmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Türkiye Maarif Vakfı'nın Kuzey Makedonya'daki okullarının standını da ziyaret etti. Fuar, 24 Nisan'a kadar devam edecek.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Muğla'da 13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali Başladı
    19:13 Muğla'da 13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali Başladı

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Festivalde, kuzugöbeği çorbası ikram edildi, yöresel el sanatları ve yiyecekler satışa sunuldu. Ayrıca, kuzugöbeği mantarları da satışa çıkarıldı. Festivalin açılış töreninde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, gelecek yıllarda festivallerin devam edeceğini belirtti. Festival, 21 Nisan'da sona erecek.

  • Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda öğrencilerin atıktan sanata ürünleri sergilendi
    19:04 Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda öğrencilerin atıktan sanata ürünleri sergilendi

    Adana'da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı'nda, Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin atıklardan yaptığı ürünler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü standında sergilendi. Karnavalın ana teması olan karbon ayak iziyle ilgili bilinçlendirme yapılırken, öğrencilerin geri dönüşüm bilincini ve doğa sevgisini aşıladığı belirtildi.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Duo Brno ve Suk Quartet Konser Verdi
    18:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Duo Brno ve Suk Quartet Konser Verdi

    Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin üçüncü gününde, Duo Brno ve Suk Quartet, Ayazini köyünde bir konser verdi. Çekyalı sanatçılar, obua, fagot, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserler seslendirdi. Konser, sanatseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

  • Muğla Datça'da Çocuk Evleri Sitesi Projesi Temel Atma Töreni Düzenlendi
    18:43 Muğla Datça'da Çocuk Evleri Sitesi Projesi Temel Atma Töreni Düzenlendi

    Muğla'nın Datça ilçesinde, Hazineye ait 15 bin metrekarelik alanda beş villa tarzı dubleks çocuk evi ve hizmet birimlerinden oluşacak çocuk evleri sitesi projesinin temsili temel atma töreni düzenlendi. Törene Datça Kaymakamı Murat Atıcı, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Kadın İşgücünü Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği (KİGDER) Başkanı Menşure Yavuz ve dernek üyeleri katıldı. Kaymakam Atıcı, projenin tamamlanmasıyla 50 çocuğa hizmet vereceklerini belirtirken, Dernek Başkanı Yavuz da projeye destek verenlere teşekkür etti. Ayrıca etkinlik kapsamında sanatçı Suavi'nin konser vereceği duyuruldu.

  • Adana'da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı turizme katkı sağlıyor
    18:10 Adana'da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı turizme katkı sağlıyor

    Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın turizmin yıl geneline yayılması açısından önemli olduğunu belirtti. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen karnaval, Adana ve Türkiye'nin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor. Karnavalın, Kültür Yolu Festivali ile birlikte gerçekleştirilmesi ise daha da önemli hale geliyor. Adana'da düzenlenen etkinliklerin içeriğini artırarak 12 aya yaymayı hedefleyen Vali Köşger, karnavalın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde merkezi idare, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapıldığını vurguladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da karnavalın halk tarafından sahiplenildiğini ve Adana'nın tanıtımına katkı sağladığını belirtti. Karnavalın ekonomik değeri ise yaklaşık 5 milyar lirayı aşacak.

  • 14. Beijing Uluslararası Film Festivali Başladı
    18:09 14. Beijing Uluslararası Film Festivali Başladı

    14. Beijing Uluslararası Film Festivali, film sektörünün gelişimini ele almak ve sektördeki kültürel etkileşimi teşvik etmek amacıyla yurtiçi ve yurtdışından film yapımcılarını ağırlıyor. Festivalde 118 ülkeden 1.509 film başvurdu ve 15 film Tiantan Ödülü için seçildi. Brezilya, festivalin onur konuğu olarak dört filmle temsil ediliyor. Festival süresince 250'den fazla yerli ve yabancı film gösterilecek.

  • Kuşadası Belediyesi, Parklara Türkiye'nin Öncü Kadınlarının İsimlerini Veriyor
    17:53 Kuşadası Belediyesi, Parklara Türkiye'nin Öncü Kadınlarının İsimlerini Veriyor

    Kuşadası Belediyesi, yapımını tamamladığı yeni parklarda Türkiye'nin öncü kadınlarının isimlerini yaşatacak. 14 farklı parka Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk kadın milletvekillerinden Satı Kadın, Türk sinemasının ilk kadın yönetmeni Cahide Sonku, Türkiye'nin ilk kadın büyükelçisi Filiz Dinçmen ve diğer önemli kadınların isimleri verilecek.


Advertisement