SEB'de Ödül Zamanı - Son Dakika
Güncel

SEB'de Ödül Zamanı

SEB\'de Ödül Zamanı

İnegöl'de, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "1. Spor, Eğlence ve Bilgi Festivali"nde kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

30.05.2014 14:40  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "1. Spor, Eğlence ve Bilgi Festivali"nde (SEB) kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

Ortaköy Süleyman Ezim, Çeltikçi, Deydinler, Dipsizgöl ve İsaören ilk ve ortaokulları arasında düzenlenen 1. Spor, Eğlence ve Bilgi Festivali'nin (SEB) kupa ve madalya töreni, tarihi Ortaköy Kervansarayı'nda yapıldı. İsaören İlk ve Ortaokulu Müdürü Kadir Doğanlar, "Öğrencilerin birbirleri ile tanışmaları, yeni arkadaşlıklar, kardeşlikler ve dostluklar kurmaları için tertiplenen festival gayesine ulaştı. 11 kategoride 250'ye yakın öğrenci yarıştı. Yarışma sonucu birbirlerini tebrik eden, yarışmalardan sonra hep birlikte şarkı söyleyip eğlenen, tanıştığı arkadaşını evine götürüp ailesi ile tanıştıran, ayrılırken arkadaşının arkasından üzülen, dostluklarını sosyal medyada da sürdüren öğrenciler gördük. Kısaca turnuvanın ruhunu gördük. Bu turnuvadaki müsabakaları arkadaşlarından bir adım önde tamamlayanlar kazandıkları ödülleri ile buluşacaklar. Bizce kazandıkları en büyük ve anlamlı ödül, müsabakalarda yarışan veya yarışmayan bütün öğrencilerin birbirleri ile kurdukları arkadaşlıklar sonucu kazanılan kalplerdir" dedi.

Kaymakam Ali Akça ise, "Ben sizlere baktığımda geleceğimizi görüyorum. Geleceğimizi şekillendirecek olan sizlersiniz. Burada bulunan bütün herkes, bir zamanlar sizin gibi birer çocuktu. Böyle bir inisiyatif kullanmalarından dolayı 5 köy okulumuzun idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Yarışmaya katılmanızdan dolayı sizleri de tebrik ediyorum. Bu organizasyon neticesinde yarıştınız. Önemli olan bu yarışmaya katılmaktır" şeklinde konuştu.

Tören, futbol, voleybol, mendil kapmaca, bilgi yarışması, badminton, masa tenisi ve satranç turnuvalarında dereceye giren okullara ve öğrencilere madalya ve kupalarının takdim edilmesiyle son buldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement