Sebahattin Zaim Üniversitesi'nde Şöhretler Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Sebahattin Zaim Üniversitesi'nde Şöhretler Turnuvası

Sebahattin Zaim Üniversitesi’nde düzenlenen şöhretler turnuvası maçı beraberlikle sonuçlandı.

20.05.2015 21:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sebahattin Zaim Üniversitesi'nde düzenlenen şöhretler turnuvası maçı beraberlikle sonuçlandı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in "Şöhretlerin vicdanına sesleniyoruz. Bizi fazla ezmesinler" sözleri alandakileri güldürdü.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi bahar şenliklerinde düzenlenen şöhretler turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Üniversitenin Halkalı Merkez Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen turnuvada şöhretler takımı ile protokol takımı karşı karşıya geldi.

Şöhretler takımında ünlü isimler Ahmet Çakar, Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı eski futbolculardan Mustafa Kocabey gibi simler yer alırken protokol takımında ise Sebahattin Zaim Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'inde aralarında ulunduğu protokol üyeleri yer aldı. Renkli görüntülere sahne olan maç 6-6'lık skorla sona erdi.

Maçın devre arasında açıklamalarda bulunan gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, "Efsane oyuncumuz Mustafa Kocabey maça ağırlığını koydu. Umarım bu maçı kazanacağız. ve önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

"MAÇIN ARDINDAN YENİLDİK AMA EZİLMEDİK DEMEK İSTİYORUM"

Devre arasında açıklama yapan protokol takımı oyunculardan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz şöhretlerin vicdanına seslendiğini söyledi. Yıllar sonra ilk kez maç yaptığını belirten Başkan Karadeniz'in, "Sahanın en kötüsü bendim. Şöhretlerimizle bir maç yapalım dedik ama şöhretler protokol falan dinlemedi. Kondisyonları yüksek. Top yuvarlak diyorlar ancak topunda yapabileceği bir şey yok. Şöhretlerin vicdanına sesleniyoruz. Bizi fazla ezmesinler. Maçın ardından yenildik ama ezilmedik demek istiyorum ama diyebilecek miyiz bilemiyorum" sözleri alandakileri güldürdü.

Öte yandan maçın ilk yarısında şöhretler takımında yer alan eski hakem Ahmet Çakar maçın ikinci yarsında ise müsabakaya hakemlik yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sebahattin Zaim Üniversitesi'nde Şöhretler Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement