Seçim Çalışmalarını Cemevinden Başlattılar - Son Dakika
Yerel

Seçim Çalışmalarını Cemevinden Başlattılar

Seçim Çalışmalarını Cemevinden Başlattılar

Ordu’nun Fatsa ilçesinde AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı genel seçim çalışmalarını ilçede bulunan cemevinden başlattı.

23.01.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı genel seçim çalışmalarını ilçede bulunan cemevinden başlattı.

Cuma namazı kılındıktan sonra caminin alt katında bulunan cemevini ziyaret eden AK Parti Fatsa ilçe Teşkilatı, Fatsa Cemevi Derneği Başkanı İhsan Kartal'dan cemevi ile ilgili bilgiler aldılar.

Genel seçimler öncesi seçim çalışmalarına start verdiklerini belirten AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, "Yapılan toplantılar sonucu seçim çalışmalarımızın startını vermeye başladık. Cemevi derneğinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Cemevi başkanımız bizim belediye meclis üyemiz başkan yardımcısı da parti yönetim kurulu üyemizdir. Birlik beraberliğimiz her zaman devam edecektir. Buraya gelmemezin önemli sebeplerden biriside Türkiye ilk olan cami, cemevi ve aşevinin bir arada olmasıdır. Bu bizim için özel bir ayrıntıdır. Sizin bizlere karşı göstermiş olduğunuz bu ilgiye çok teşekkür ediyorum. Hükümetimizin desteklediği alevi açılımı ile ilgili burada bizler de önemli destekler veriyoruz. Bundan sonra hep birlikte çalışacağız. Desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

"Yeni yönetimin görevleri hayırlı olsun" diyerek sözlerine başlayan Fatsa Cemevi Derneği Başkanı İhsan Kartal, "Seçim çalışmaları cemevimizi ziyaret etmeleri bizim için onurdur. Her zaman çalışmalarında bizim yapabileceğimiz bir şey varsa eğer yapmaya hazır. Kendilerine kolay gelsin diyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Fatsa İlçe Yönetimi cemevini gezerek başkandan bilgiler aldılar. Ziyaret ikram ile son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seçim Çalışmalarını Cemevinden Başlattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement