Seçim Günü Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Güncel

Seçim Günü Elektrik Kesintisi

Yoğun fırtına nedeniyle Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Gaziantep'te akşam saatlerine kadar elektrik verilemeyeceği bildirildi.

30.03.2014 13:05  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz'de etkili olan fırtına elektrik krizi yarattı. Dağıtıcı firma, 5 ildeki bazı bölgelere akşam saatlerine kadar elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Doğu Akdeniz Bölgesi'nde saat 02.00'dan itibaren fırtına patladı. Ortalama hızı saatte 60 kilometre olarak kaydedilen fırtına, zaman zaman süratini saatte 75 kilometreye kadar çıkardı.

Fırtına çok sayıda elektrik iletim hattını kopardı, trafolarda arızalara sebep oldu.

5 İLDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin 186 numaralı telefonundan yapılan duyuruda fırtına nedeniyle meydana gelen arızalardan dolayı Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Gaziantep'te akşam saatlerine kadar elektrik verilemeyeceği bildirildi.

ELEKTRİĞİN VERİLECEĞİ SAATLER

Adana'nın Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ve Kozan ilçelerinde saat 16.30'da, Mersin'in Toroslar, Erdemli, Silifke ilçelerinde saat 13.30'da, Hatay'ın Antakya, Dörtyol, İskenderun, Kırıkhan ilçelerinde saat 17.00'da yeniden elektrik verileceği belirtildi.

Osmaniye'nin merkez ilçesi ve bağlı köyleri ile Gaziantep'in Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerindeki kesintilerin ne zaman sona ereceğine dair bilgi verilmedi.

Seçim Günü Elektrik Kesintisi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Seçim Günü Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Tamer: AKP alamayacağı yerlerde elektrik kesintilerine gidiyor arkadaşlar..Oyumuza sahip çıkalım 44 29 Yanıtla
  • mert: kuş beyınlıler bu fırtınadanda akpyı sorumlu tututar simdi 21 37 Yanıtla
  • bagu: Kemal Kılıçdaroğlu uyarmıştı elektriği kesecekler diye ahanda 29 17 Yanıtla
  • TÜRKIYE CUMHURIYETI: Nerede olumsuz haber var türkiye düşmanları hemen orda akparti nin devamlılığı daim olsun bir millet uyanıyor 13 20 Yanıtla
  • FIRTINA: Vay be adamdaki güce bak seçim günü fırtına çıkartıp telleri kopartıyor sonrada bahaneyle elektrikleri kestiriyor millet gölgesinden korkar hale geldi 17 6 Yanıtla
  • reva: Kesin bakalım elektrikleri herşeye rağmen o ampülleri patlatacağız akşamı bekleyin 9 5 Yanıtla
  • savas: yapamalari gereken pisligi yapiyorlar bu ülkede güven kalmadi dense yeri deyilmi 8 3 Yanıtla
  • SIRNAK73: Bu Seçimlere Kesin Hile Karıştırılacaktır. Seçim İptal edilsiN.!! 2 5 Yanıtla
  • Abdurrahman Demir: 14 15 saattir elektrik yok bu nasil istir ya. Yeniden trafo kulubesimi dikiolar yoksa uyuyuyorlar mi . lFaturaya gelince paraya gelince iki dakka surmez söke söke alirlar.. Yaziklar olsun. (Adiyaman) 0 0 Yanıtla

Advertisement