Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2014 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınacak güvenlik tedbirleri konusunda, “Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

17.07.2014 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınacak güvenlik tedbirleri konusunda, "Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'in başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Alb. Osman Coşkun, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, ilçe kaymakamları ve güvenlik birimlerindeki ilgili şube müdürleri katıldı. Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger toplantının açılışında yaptığı konuşmada, "Bugün burada Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde alınacak idari tedbir ve planlarımızı gözden geçirmek için bir araya geldik. Önceliğimiz seçimlerin ilimizde güvenli bir ortamda ve demokratik olgunluk içerisinde gerçekleşmesini sağlamaktır" dedi.

Toplantıda, seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi için yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemler görüşüldü. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement